22 12
發新話題

強力頂入

[Close]

強力頂入

`sky團前線小隊來占版了

不要問哥是誰      哥乃是sky團那微小的外交官
以后多多指教咯
最近正規版火起來了,想必又是暴風雨的前夕

人黎....捉佢番青山
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
按下圖進入正規區

青山,系高人隱居噶地方,由于哥級數不夠,不敢進去

代練
唔收錢的.....一日升n轉 好快入到青山,,.......
放心
按下圖進入正規區

我怕.....

我怕你地班衰仔悟舍得我

冇人記得你架啦
按下圖進入正規區

10個9個都梗答,無D新意

好似有人想同我通宵了0.0

我訓啦....
你慢慢通宵

都係唔好拎人地個團版黎 做msn
按下圖進入正規區

明天見咯^ ^
得閑教下我玩UD額

引用:
原帖由 ME]AnDy 於 2010-4-6 22:11 發表
人黎....捉佢番青山71035
你朋友來?

引用:
原帖由 ~sky~哈 於 2010-4-7 11:16 AM 發表

你朋友來?
我唔識佢啵 -v-

引用:
原帖由 鬆弛熊の琳 於 2010-4-7 20:05 發表

我唔識佢啵 -v-
佢一定青山open day走出來,快啲打999拉番佢入去

引用:
原帖由 ~sky~哈 於 2010-4-7 11:16 發表

你朋友來?
唔係你個跟班咩
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 ~sky~哈 於 2010-4-7 09:49 PM 發表

佢一定青山open day走出來,快啲打999拉番佢入去
Open Day 係指開放日,即係歡迎任何人士入內參觀。

點解咁多人都認為係泛指內面d人走出黎?內面d人係open day要做寵物比人睇。

我呢幾句唔係幫個青山佬,只係覺得open day係指有人走左出黎有d唔認同。

引用:
原帖由 ME]AnDy 於 2010-4-7 09:55 PM 發表

唔係你個跟班咩
認同。sky字頭

22 12
發新話題