37 123
發新話題

本人(♂گψξε†☆mЄm0Ry★)發表聲明

[Close]

本人(♂گψξε†☆mЄm0Ry★)發表聲明

對唔住牙,大家!

小弟做左咁多令到各位有咩誤會既野實在深感抱歉,我唔係有追C父(地獄修羅)既女朋友之心,可能係有咩誤會左我意思,我同佢SMS純粹吹水,別無他意~重申一次,我冇鐘意AM(C父的女朋友),我同佢只係好朋友,所問佢既野都係吹水,可能佢唔知我講笑,以為我認真,依一切都係誤會,講笑,閒談,令到你地造成咁大既誤會,真係唔好意思,對唔住~

而我同牙WING既事,就冇必要同你地交代,謝謝~

C父,徒兒並冇心追AM架,我同佢只係好朋友炸,依點你唔信,你可以問佢,令到你誤會真係唔好意思,我真係唔知,一句純粹講笑既說話,會令到大家有咁大個既誤會,真係唔好意思~

所以~你地都冇再必要周圍去唱小弟,或者講小弟既壞話,相信你地都係有理性既人,明白今次,只係誤會,唔好真係誤會左本人有心搶人地女朋友~

同埋你地話我自認溝人條女,我諗你地又誤會左我意思,我係話:"就算我係" ,唔係話: "我係" !  "就算係"假設既意思黎,你地唔好又誤會了,我意思,唔係我認,係提出假設性!唔係承認我真係追人地既女朋友-.-

仲有,C父(地獄修羅),令到你同C母搞成咁,我真係講幾多句SORRY都唔得,所以我會親自同AM解釋,你唔好咁擔心了~

此事已完結,希望大家日後唔好再因此事而發生爭執,其他唔關事既人都唔好再加把口了~我已交代得好清楚!

本人再係度同大家講聲:對唔住!令到大家做成咁多誤會,真係十分唔好意思,SORRY~

I am cherry *  甘件事我都略知一二   相信三位當事人最清楚   而我地呢d旁觀者亦無需插隻手入去-_-事件發展到依家都已經係到解決既時候  甘我就認為Memory係呢件事上面都知道自己 智仍未成熟  甘亦都有俾人訓示過(當然我呢個屎忽鬼都有講兩句-.-) 錯每個人都會有  識得去反省先係最重要  經一事長一
智  Memory要記住呢點。
另外,旁觀亦無需甘激動  多方面去諗下件事 就有唔同既睇法  激動衝動只會令你鑽牛角尖 。
呢件事過後你地一定會分開兩邊  意料中事  用時間去將事情沖淡  多個朋友好過多個敵人  成年人*別太小器*
最後就係  兩個人既感情如果受唔起風浪分開係件好事  如果經過沖洗後仍然一齊既  公起你 你地會過得快樂

我完全唔知你有溝女wor~
你呢d甘既二五仔,實係興擦鞋,拍馬屁,搵著數架la,依家連師父條女都溝?教識徒弟無師父仲係人?

打機打到咁除左戇X 我唔知可以講咩

旁觀亦無需甘激動  多方面去諗下件事 就有唔同既睇法  激動衝動只會令你鑽牛角尖 。

BY CHERRY

有冇可以靜靜雞話比我聽咩事,滿足下我好奇既慾望呢

有時可以係打機度學到d野既-_______-

打機打到你咁樣,影真搞笑

: )

引用:
原帖由 Itoh 於 2010-4-7 01:18 發表
而    我同牙WING  既事,就冇必要同你地交代,謝謝~

所以  我會親自同AM   解釋
成日入你地場 ,你成日都 講到自己係 wing條仔一樣

又話自己成日教佢野,又話你吹雞叫nash 教佢玩,同佢一隊

你同wing又成日打字,炫耀你地自己有幾熟,有幾恩愛

係人都睇得出你地咩事啦,e+人地條仔追究上黎就扮冇野

我比十個珍你

#3同#4好心咪O係度加鹽加醋啦==
雖然我唔識memory,,, 但都覺得你兩個多餘左d囉~.~
得罪d講句.... 關你兩個q事==

旁觀者多口講句
你咁樣係vlan 同全世界人講單咁ge............"醜聞"
有冇諗過當事人感受...

關Left 4 Dead 2區咩事
仲有唔好覺得自己玩得勁..有知名度啦...仲有好多PC GAMES 嫁..
仲有打L4D2勁有咩用??

引用:
原帖由 kaiming1991 於 2010-4-7 08:28 發表
#3同#4好心咪O係度加鹽加醋啦==
雖然我唔識memory,,, 但都覺得你兩個多餘左d囉~.~
得罪d講句.... 關你兩個q事==

對唔住牙,   大家     !

小弟做左咁多令到      各位    有咩誤會既野實在深感
抱歉,

潮童一名

omg

真的假不了 假的真不了

37 123
發新話題