20 12
發新話題

<memory+地獄修羅條女+地獄修羅>入黎

[Close]

<memory+地獄修羅條女+地獄修羅>入黎

memory 你好有問題明知條女有仔,仲係你師父條女你就醒D啦,為左條女同自己師父反面,又唔係咩天姿國色,有無聽過[女人如衣服]呀?

地獄修羅條女 你好有問題明知自己有夫之婦,你條仔係l4d又多人識就醒D啦,唔好發姣不守婦道係度食係度柯啦

地獄修羅 你好有問題你信唔過自己條女呷埋D乾醋仲搞到上vlan,等全世界知道/覺得你徒弟勾義嫂.你條女勾佬.你就帶綠帽

你地玩都咁大都係想咁者,想利用群眾力量欺壓對方,
我D花生都食得差唔多,宜家講多幾句睇下會唔會再有花生食

有錯隨便插哈哈

開個新ac黎搞事  
比個good比你~~

玩l4d都有師父,徒弟.......?

花生

級數
    0 Lv

:L
秒Charger三步曲:
1.拎近武
2.描準Charger
3.斬!
完成。

引用:
原帖由 SamChoy 於 2010-4-7 12:57 發表

級數
    0 Lv
所以佢咪話有錯隨便插囉

回復 3# 的帖子

打機都有師父
笑左
just a game
why so serious ?
durexxxxxxxxxxL

引用:
原帖由 SamChoy 於 2010-4-7 12:57 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1878944&ptid=207820][/url]

級數
    0 Lv

:L
這不是重點~

引用:
原帖由 WFC? 於 2010-4-7 12:49 發表

地獄修羅條女 你好有問題明知自己有夫之婦,你條仔係l4d又多人識就醒D啦,唔好發姣不守婦 ...
等等先 ~ 我個妹會考緊張壓力大 , 打機減下壓 唔代表佢發姣不守婦 !!
小心D說話好囉

不過到會考完個時 , 我都會睇緊D我妹盡少比佢玩

wow...會考...我呀哥高考係米要出去做X先 減壓呀Ma
有壓力未尚壞事...人冇壓力仲算人?佢而家讀書果陣時冇壓力我驚佢遲D出去做野跳埋樓都似=.=會考都打機...你認為佢似讀書人咩??你身為人地呀哥就要多D關心人唔好下下幫住細妹...正所謂幫理不幫親...如果你死都要幫係個妹...我驚佢同條仔分身手...遲D整到精神病=.=

件事係點...我唔知     只係想幫你好好教自己個妹...遲D搞三搞四路wo~_~咁定左性冇得變 如果我講到你個妹好離譜   本人在此道歉     希望E件事快D平息

完全派膠
幾多歲人呀?打L4D溝女仲要起論壇嘈
仲要學人做咩C父C母
開埋POST 比人知有幾膠牙?!
依度係L4D討論區呀!!柒
唔係比你地講d男女感情呀
有咩講自己開片囉
柒少陣啦~

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-4-7 13:34 發表
wow...會考...我呀哥高考係米要出去做X先 減壓呀Ma
有壓力未尚壞事...人冇壓力仲算人?佢而家讀書果陣時冇壓力我驚佢遲D出去做野跳埋樓都似=.=會考都打機...你認為佢似讀書人咩??你身為人地呀哥就要多D關心 ...
我係A.M.你講得岩!我讀書唔應該打機。我呀哥都係為我好。我呀哥點關心我心裹有數。況且呢件事已經過去左。無謂再討論呀!你放心。我冇將我會考既壓力投放係打機。我打機純屬娛樂,開心一下。試問邊個唔係視打機如娛樂呢!唔通真係靠賺錢?我相信大家都係明白事理,懂得分黑白既年青人。我抱歉呢幾日帶黎好多麻煩俾大家。大家就讓呢件告一段落。始終呢度係討論Game既事。無謂再理埋我地呢D無關痛癢既事啦,好冇?我有咩得罪大家既地方,希望大家多多包容啦ovo...

希望我呢個係最後一個post...大家唔好再回喇!開開心心打機算啦ovo

搵人打去漁農署捉樓主番屋企啦,唔該

突登開個ac來開post話人咁好野牙._."
挑起罵戰....?report得喇呱?
MyNameIs

我深信 好快有人 捉佢返去

全部聽我講!!!!!我會係有人回我之後講我講咩\口/

20 12
發新話題