發新話題

是咁的

[Close]
就咁!
廢事哂氣
明天見0。0
綜合版區

願你地倆不【打】不相識

樓主自己話【好多人】.......而唔係【某人】...............自己諗下呢句咩意思=.=

快d黎睇...
好可惜既係
入黎睇都係八卦
而且事實上我公事公辦0.0
你地點睇你地事
我絕對無做錯~_~
過埋聽日先係好戲
綜合版區

引用:
原帖由 溫汶 於 2010-4-10 00:54 發表
願你地倆不【打】不相識

樓主自己話【好多人】.......而唔係【某人】...............自己諗下呢句咩意思=.=
那裡有出現好多人和某人= =
綜合版區

為左吾鋸俾人扣分...
小小事就搞大..
佢幾歲-__,-.
甘有料吾洗係到嘈,,即刻出尼傾計
仲講咁多廢話

我夠俾森美扣左好多分~_~
又吾見我發癲既

引用:
原帖由 ●PinK_x瀨那 於 2010-4-10 01:09 發表
為左吾鋸俾人扣分...
小小事就搞大..
佢幾歲-__,-.
仲講咁多廢話

又吾見我發癲既 ...
呢D唔係發癲   森美自問完全無錯???【都係果句...先扣人分,後立規.......先前唔講明,自己心點諗 搵鬼知-.-】

呢句回森美****你自己睇返第一頁.自己打O既大大隻字.話【好多人】迫害你.......即係唔單止佢一個......(我意思係咁)

哦=.=好多人迫害我
我仲話緊老師-.-
成班要我做project
成組人都唔做野=.=
又要me一個做哂.
0n__
綜合版區

引用:
原帖由 溫汶 於 2010-4-10 01:15 發表

呢D唔係發癲   森美自問完全無錯???【都係果句...先扣人分,後立規.......先前唔講明,自己心點諗 搵鬼知-.-】

呢句回森美****你自己睇返第一頁.自己打O既大大隻字.話【好多人】迫害 ...
我亦不隱瞞大家
版規是被錯手刪除了...
所以現在才沒有

版規以往是全面統一的
但刪了之後就沒有時間再定立新
現時還在討論經間

回樓上2位

第1位........你呢個標題....加上你所講O既野.........好易令人誤解

第2位.........森美都講過好多次.....以一個會員角度呢D係佢地內部問題【如果係一個新會員,沒有就是沒有】

刪果個。。。
我爆左出黎比人切jj
綜合版區

無問你刪果個人名

只係指你次序有問題

個團的人咁暴燥=.=
難怪綜合3有人話我地團d人成日爆粗-.-

引用:
原帖由 ●PinK_xAK47 於 2010-4-10 05:10 發表
個團的人咁暴燥=.=
難怪綜合3有人話我地團d人成日爆粗-.-
森美lo 場場都爆
YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 ●PinK_x瀨那 於 2010-4-10 01:09 發表
為左吾鋸俾人扣分...
小小事就搞大..
佢幾歲-__,-.
仲講咁多廢話

又吾見我發癲既 ...
如果個版規寫明連回3次係犯規我一定無問題
最慘佢淨寫連回犯規 點先叫連回呢 你知唔知咩事呢
14點回 15點回 17點回 都叫連回 我諗我連住食3餐-4餐
你都唔明咩事就係到盲目跟隨 版規無訂明3次
佢亦無對我作出任何警告 而家就人人係到幫
分都扣左 再講都冇用 我嘈佢本來係短訊嘈
回左2次post都係話佢做法有錯 好易另人想到佢針對我
2個人ge事 其他人點會明 你成日犯錯比人扣分有咩計
我犯左d灰色地區ge錯就緊係唔服 唔關歲數問題
有料就即刻出黎傾計??打機ja 出黎唔係問題
不過唔會帶到其他野lo 無料扮大袋(笑你果句有料即刻傾計)
你估xx會 會幫你為左打機嘈小小會幫你出頭??
你睇戲睇上腦??? 咩事都幫?無關係ge事係絕對唔會 教精你
唔好係到亂up24 呢d咁小ge事 出黎最多咪見個見
你估會開片呀 你幾多歲先真 我就鍾意玩法律
明唔明你自己諗 唔好係到扮大袋

引用:
原帖由 ●PinK_x森美 於 10-4-2010 01:01 發表
快d黎睇...
好可惜既係
入黎睇都係八卦
而且事實上我公事公辦0.0
你地點睇你地事
我絕對無做錯~_~
過埋聽日先係好戲
森美版主自問冇做錯, 一定?
你做版主唔係為左解決問題, 係為左扣分?
做事程序有問題, 唔洗去改, 因為不嬲都係咁做
支持支持, 我等扣分

發新話題