發新話題

是咁的

[Close]
好無聊lo 係咁想打就約出黎 我住mk夠方便你
你唔搞我我會插_你 on__咁 學你 將d字隱藏

-0-咁就慘喇 如果咁都算跟尾狗 全世界人都係狗
人人都學食野飲水 學行學寫字 全部都係學
咁全部都係跟尾狗 包括埋你 太串唔好意思 唔想水炮
可約出黎

引用:
原帖由 ●PinK_x杰 於 2010-4-10 00:21 發表
_你老母,串_老美,_你呀, mkmk,你咪一個mk_系,岩唔岩先?
夠薑去ua嘈呀笨,_系
呢個團d人粗口真強 我自問唔夠勁 填唔晒d字
真係唔好意思 粗口佬 一個ua 一個uk 笑死人lo

引用:
原帖由 ●PinK_x杰 於 2010-4-10 00:25 發表
我絕對無講粗口啦,我只係_昨,有講粗口咩。?
敢諗唔敢應 最強是你

引用:
原帖由 ●PinK_xKinwei 於 2010-4-10 00:25 發表

咁你咪2個去晒囉...
on OO
粗口一定要男仔講...女仔唔講得?
邊條法例寫?!
你性別其視?
我點佢名 佢寫佢係男性wo 如果佢係女真係要改一改野

引用:
原帖由 ●PinK_xKinwei 於 2010-4-10 00:31 發表

佢個ac唔可以比佢條女用?
一定係佢本人?
你見住佢打?
邊個話個ac只可以一個人用?
邊條法例寫明只係可以一個人用?
唔該你自己諗清楚先好打
如果你要咁講 無得好講
你呢d叫打賴黎講law
要串先要諗清楚先串
如果係佢條女用 點解佢條女唔自己開一個ac回呢
用得果個ac就代表係佢受權 即係同佢本人有關
呢d關乎到法律問題 好嚴重ga
前排有單新聞 有條友係圖書館發出言論而惹上官非
想知自己搵 唔好係到做d無知野 扮勁野

網吧黎???唔識
出去做咩先 打機就無謂
限幾多人數??

引用:
原帖由 ●PinK_x森美 於 2010-4-10 00:40 發表
你有幾多吹幾多.
我最怕人咀炮.
唔係上網係到吹到咁威威
我聽日12點半係果到等你
我1點半要返教會
你唔好粒水
咁威威就出黎見下
同你打下招呼咁. ...
咁ione咩黎真係唔識 我淨係識家樂商場 最近煙廠街喇
我問你限幾多人ja 如果你咁想見我 我咪一個人黎lo

引用:
原帖由 ●PinK_x森美 於 2010-4-10 00:43 發表
回得可唔可以快d?
我等你等到好眼訓
你唔係宜家吹到咁大先黎粒水呀????
我好淆嫁w0。。。
岩岩電視有好野睇 回慢左ja 你成團人圍住我 我要一個個回ge
一時打錯字都要追住黎嘈 我真係要諗清楚先回ga
最重要ge係 我等你回都等得耐先睇陣電視 我廿個鍾無訓都係咁等你喇

ok 你果個手提電話黎ga可
而家打一打比你 唔使聽 比你知我電話ja

=.=嗯嗯 中午12點半 家樂商場 則面個公園

引用:
原帖由 ●PinK_x瀨那 於 2010-4-10 01:09 發表
為左吾鋸俾人扣分...
小小事就搞大..
佢幾歲-__,-.
甘有料吾洗係到嘈,,即刻出尼傾計
仲講咁多廢話

我夠俾森美扣左好多分~_~
又吾見我發癲既 ...
如果個版規寫明連回3次係犯規我一定無問題
最慘佢淨寫連回犯規 點先叫連回呢 你知唔知咩事呢
14點回 15點回 17點回 都叫連回 我諗我連住食3餐-4餐
你都唔明咩事就係到盲目跟隨 版規無訂明3次
佢亦無對我作出任何警告 而家就人人係到幫
分都扣左 再講都冇用 我嘈佢本來係短訊嘈
回左2次post都係話佢做法有錯 好易另人想到佢針對我
2個人ge事 其他人點會明 你成日犯錯比人扣分有咩計
我犯左d灰色地區ge錯就緊係唔服 唔關歲數問題
有料就即刻出黎傾計??打機ja 出黎唔係問題
不過唔會帶到其他野lo 無料扮大袋(笑你果句有料即刻傾計)
你估xx會 會幫你為左打機嘈小小會幫你出頭??
你睇戲睇上腦??? 咩事都幫?無關係ge事係絕對唔會 教精你
唔好係到亂up24 呢d咁小ge事 出黎最多咪見個見
你估會開片呀 你幾多歲先真 我就鍾意玩法律
明唔明你自己諗 唔好係到扮大袋

引用:
原帖由 ●PinK_x瀨那 於 2010-4-10 12:56 發表

咩叫大袋,,,??
你真係打機打上腦,,嘈完吾鋸人地就叫人出尼??(團聚除外)
我無叫人出黎 唔該你睇清楚晒d post先好回應
我只係提議 如果係唔鍾意我可以約我出黎
不過咁 打我唔緊要 我唔會還手 有咩後果自負
睇你都唔明咩係法律 一時之氣令自己終生遺憾就係你呢d人
連咩叫大袋都唔知 學人講有料即刻出黎傾 睇你惡極都係散仔
話小小野比你知 我係赤航仔 如果連呢樣野都唔識 就咪學人嘈

引用:
原帖由 Ke$ha 於 2010-4-10 15:27 發表
話說望神同森美版主係唔係出完街街黎
係呀 出街傾下點樣令到個綜合區更加好
香港係法治社會 出街見下面 識多個fd 無咩特別
唔好諗多左 唔好講咩有料無料 有料唔係拎黎講 亦都唔會講
咩叫有料 係到介紹下 有料果d全部係後面做老闆
全港計 最有料果條pk係李x誠 郁下d資金 香港訓街

發新話題