發新話題

強戰回歸star-1第一場團戰計分羸左

[Close]

強戰回歸star-1第一場團戰計分羸左

強戰回歸star-1第一場團戰計分羸左強戰回歸star-1第一場團戰計分羸左強戰回歸star-1第一場團戰計分羸左強戰回歸star-1第一場團戰計分羸左強戰回歸star-1第一場團戰計分羸左強戰回歸star-1第一場團戰計分羸左強戰回歸star-1第一場團戰計分羸左強戰回歸star-1第一場團戰計分羸左強戰回歸star-1第一場團戰計分羸左強戰回歸star-1第一場團戰計分羸左強戰回歸star-1第一場團戰計分羸左強戰回歸star-1第一場團戰計分羸左強戰回歸star-1第一場團戰計分羸左強戰回歸star-1第一場團戰計分羸左
為了活下去……能夠弄髒自己的心嗎?

公喜

引用:
原帖由 StaR-1★〃俊 於 2010-4-10 19:24 發表
公喜
多謝:lol :lol

新的開始....好的開始

如果唔係本團的人士,必定會咁講:"好諗勁呀 "

引用:
原帖由 StaR-1★〃雞 於 2010-4-13 18:43 發表
如果唔係本團的人士,必定會咁講:"好諗勁呀 "
y踩低我

引用:
原帖由 StaR-1★〃雋 於 2010-4-13 20:37 發表

y踩低我
咁樣唔叫踩底你 不過實在想人打你=_=

引用:
原帖由 StaR-1★〃雞 於 2010-4-14 18:58 發表

咁樣唔叫踩底你 不過實在想人打你=_=
sor,我係七省拳王。冇人打得羸我

一槍射死你...

引用:
原帖由 StaR-1★〃軒 於 2010-4-14 21:16 發表
一槍射死你...
+俊

引用:
原帖由 StaR-1★〃雋 於 2010-4-14 19:03 發表

sor,我係七省拳王。冇人打得羸我
受死啦!!!看我鐵沙掌!!睇你個穿心腿夠唔夠我打?!

引用:
原帖由 StaR-1★〃雞 於 2010-4-15 22:55 發表

受死啦!!!看我鐵沙掌!!睇你個穿心腿夠唔夠我打?!
我先係鐵沙掌

發新話題