發新話題

鬆弛熊の想入團,請進 -V-

[Close]
引用:
原帖由 │心碎_Ar發 於 2010-5-12 23:30 發表
1.*****************姓名:許良發
2.*****************性別:BoY
3.*****************年齡:13
4.************聯絡方法:[email protected]←───msn
5.************自我介紹:我由小六開始玩信長..玩左差吾多2 ...
人家是正規團 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2010-5-15 10:42 AM 發表

人家是正規團 .

咪就係,係咁同我講信長,我都唔知咩黎 AA"

-,-我誤會左..不過見到鬆弛熊の欣玩係真...幾勁.

1. 姓名 吖偉
2. 性別 男
3. 年齡 19
4. 聯絡方法 [email protected]
5. 自我介紹 對正規很有興趣,望能與甘多位共同享受遊戲的樂趣!
6. 中意鬆弛熊既原因 距好可愛!

引用:
原帖由 c86540708 於 2010-6-7 15:43 發表
1. 姓名 吖偉
2. 性別 男
3. 年齡 19
5. 自我介紹 對正規很有興趣,望能與甘多位共同享受遊戲的樂趣!
6. 中意鬆弛熊既原因 距好可愛! ...

偉哥
你跳槽定做臥底?_?

按下圖進入正規區

引用:
原帖由 邂逅。A_c 於 2010-7-2 11:07 AM 發表
1. 姓名=    人人都叫我做:Ac
2. 性別  = 男子
3. 年齡 =不詳
5. 自我介紹 = 小弟剛學玩正規
6. 中意鬆弛熊既原因=幾有趣

平時有咩嗜好=乜都有:loveli ...
已作廢帖處理

引用:
原帖由 鬆弛熊の琳 於 2010-7-2 11:53 發表

已作廢帖處理
中肯 !
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2010-7-4 06:56 PM 發表

中肯 !
不過都開始少人lo

姓名:俊仔
年齡:14
聯絡方法:msn
自我介紹:war3咩圖都有玩,不過唔想玩D信長,卡戰果D,因為主要玩死一個英,
游戲中基本上唔講中文,現實生活中比較內向,喜歡做較為靜態事情既事
中意鬆弛熊既原因:鬆弛熊好可愛*v*

姓名:夜仔
年齡:12
聯絡方法:[email protected]
自我介紹:咩圖都玩,俾較中意玩TD同守女- -同起野守D Game 好中意玩鬼捉+係神手,同俊仔一樣唔中意玩信長,覺得用隻英守+爆人地好KAI...
中意鬆弛熊既原因:唔知...有日出街,見到有間野,d女仔去左睇,跟住去,見到隻熊好Q^^,之後唔知點解中意左  &   俊仔我FD^^

姓名:音符
年齡:13
聯絡方法; L[email protected]
自我介紹:vlan玩開信多 **廣告** 玩開小遊戲 最鍾意玩TD
中意鬆弛熊既原因:因為鍾意

引用:
原帖由 白色音符 於 2010-8-9 22:57 發表
姓名:音符
年齡:13
聯絡方法; [email protected]">[email protected]
自我介紹:vlan玩開信多 **廣告** 玩開小遊戲 最鍾意玩TD
中意鬆弛熊既原因:因為鍾意
白色音符,好似見過你

姓名  尚文杰

性別  男

年齡   16

聯絡方法   msn 電話

自我介紹  健談v_v

中意鬆弛熊既原因 本身就好中意隻公仔.而團名又係同公仔一樣

平時有咩嗜好  打波   傾計  上網

入團原因  想入團識下朋友仔   同大家傾下計甘~發掘有相同愛好人士

姓名 阿畢

性別  男

年齡   19

聯絡方法   MSN 電話

自我介紹  喜歡玩正規,其他既都唔係話唔玩既,不過會悶囉,

香港實在太少人玩正規啦,而你地個團正好又係正規團,實在太好啦.而且,你地個團既規模相對上都大,我念都應該會有好多志同道合既人,所以,希望能夠加入你地個團,切磋切磋

引用:
原帖由 uarnotme 於 2010-8-18 12:13 AM 發表
姓名 阿畢

性別  男

年齡   19

聯絡方法   MSN 電話

自我介紹  喜歡玩正規,其他既都唔係話唔玩既,不過會悶囉,

香港實在太少人玩正規啦,而你地個團正好又係正規團,實在太好啦.而且,你地個團既規模相對上都大,我 ...
你既入團原因好正丫,雖然話就話係正規團〝但係得我一個先會玩正規,其他團員都唔玩

發新話題