發新話題

入團

[Close]

入團

有意入貴團

註冊日期:        2010-4-20
上次訪問:        2010-4-20 18:23
最後發表:        2010-4-20 18:39
頁面訪問量:        0
升級剩餘時間 20 小時
用戶組:        新手上路 Rank: 1
發帖數級別:        新生入學 Rank: 1
存款:        0 金幣
平均每日發帖:        1 帖子
vLan 級數:        0 Lv
升級還需 :        100 點子
vLan 團隊:       

引用:
原帖由 櫻花ㄨ_城 於 2010-4-20 19:06 發表
註冊日期:        2010-4-20
上次訪問:        2010-4-20 18:23
最後發表:        2010-4-20 18:39
頁面訪問量:        0
升級剩餘時間 20 小時
用戶組:        新手上路 Rank: 1
發帖 ...
??= =

已入團了

HI

轉左團了 =.=

新ac
又起人低

引用:
原帖由 L-HY 於 2010-4-24 22:03 發表
新ac
又起人低
星願個個考團花爺V_v is who黎呢

引用:
原帖由 櫻花ㄨ流星 於 2010-4-24 23:49 發表

星願個個考團花爺V_v is who黎呢
唔清楚
做咩咁問

引用:
原帖由 L-HY 於 2010-4-25 00:47 發表

唔清楚
做咩咁問
引用:
原帖由 花爺v_V 於 2010-4-2 23:46 發表
`1)      姓名:花爺v_V
`2)      性別:男
`3)      接触信長多久:計計埋埋應該有3年了
`4)      入團原因:中意你地個團名,
`5)      Msn:[email protected]
`6)      之前入過什麼團:SeKi-(**廣告**)
`7)     ...
紅字為笑點

引用:
原帖由 櫻花ㄨ流星 於 2010-4-25 05:50 發表

紅字為笑點
頂你
又起我低

吹到起
個日冇料係甘搵野睇
甘岩見到

發新話題