44 123
發新話題

想入團的人注意,第一次考試。---已完結---

[Close]

想入團的人注意,第一次考試。---已完結---

想入團的人注意,4月24日晚上9點,會有入團考試。如有興趣者可以留意下列要點。

日期︰4月24日 ( 已完結 )
時間︰大約晚上9點 (視乎當天情況)
伺服︰vLan正規ser
組伍︰考生可以選擇組隊 / 個人參戰
對手︰電腦(瘋狂)不死族 / 自選一個族
勝敗︰K.O.對手 / 維持15分鐘

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

是次活動由於反應非常不熱烈,我決定等有真正有心人出現才再次舉辦活動。

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

點解個個團都要打贏不死crazy
crazy 係2倍資源....對新手想說很難的.........

)ME團是所有正規團中冇考試 a_a

BTW 個甲蟲王者 好CUTE    借黎用用

按下圖進入正規區

引用:
原帖由 ME]AnDy 於 2010-4-20 21:31 發表
點解個個團都要打贏不死crazy
crazy 係2倍資源....對新手想說很難的.........

)ME團是所有正規團中冇考試 a_a

BTW 個甲蟲王者 好CUTE    借黎用用
唔洗怕唔洗怕-_-

對crazy電腦可以圍攻..

3v1 crazy

維持15分鐘 ,

好像這個容易得太多吧 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

你base立n座塔 可以了
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2010-4-20 22:53 發表
維持15分鐘 ,

我要rprprprp睇你幾容易.

引用:
原帖由 bengood362 於 2010-4-20 23:13 發表

找個工人走全地圖 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

咩黎嫁 咩黎嫁   "_"  !

引用:
原帖由 鬆弛熊の琳 於 20-4-2010 08:58 PM 發表
想入團的人注意,4月24日晚上9點,會有入團考試。如有興趣者可以留意下列要點。

日期︰4月24日
時間︰大約9點 (視乎當天情況)
組伍︰考生可以選擇組隊 / 個人參戰
對手︰電腦(瘋狂)不死族 / 自選一個族
勝敗︰K.O ...
至少30分鐘啦/_\

日期︰4月24日
時間︰任何
組伍︰個人參戰
對手︰你選一個族給我
勝敗︰直到對手崩潰!!(希望對手能維持15分鐘)

引用:
原帖由 bengood362 於 2010-4-20 23:13 發表

小弟之前有一貼系有搞定UD疯狂噶录像...
睇下無妨XD
PS:打UD要前期不要快攻
同不要玩太耐,UD出到冰龍=lose
當然,一些神手可以做出一些快攻AI UD...到AI發展完畢再SM佢...

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2010-4-20 10:53 PM 發表
維持15分鐘 ,

對於一個唔識玩正規既黎講,幾難下架。
不過電腦通常都唔會咁快打贏你,都會只係打爆你d野先

打電腦(瘋狂)....仲要係不死族
太難了啦,不過如果只是維持15分鐘我還是做到的

引用:
原帖由 Shade 於 2010-4-24 11:13 發表
打電腦(瘋狂)....仲要係不死族
太難了啦,不過如果只是維持15分鐘我還是做到的
做乜扮野.....
你秒殺電腦都面不改容
按下圖進入正規區

開始喇,入ser

立即入正規ser !!立即入正規ser !!

44 123
發新話題