發新話題

想入團的人注意,第一次考試。---已完結---

[Close]

想入團的人注意,第一次考試。---已完結---

想入團的人注意,4月24日晚上9點,會有入團考試。如有興趣者可以留意下列要點。

日期︰4月24日 ( 已完結 )
時間︰大約晚上9點 (視乎當天情況)
伺服︰vLan正規ser
組伍︰考生可以選擇組隊 / 個人參戰
對手︰電腦(瘋狂)不死族 / 自選一個族
勝敗︰K.O.對手 / 維持15分鐘

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

是次活動由於反應非常不熱烈,我決定等有真正有心人出現才再次舉辦活動。

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2010-4-20 10:53 PM 發表
維持15分鐘 ,

好像這個容易得太多吧 .
對於一個唔識玩正規既黎講,幾難下架。
不過電腦通常都唔會咁快打贏你,都會只係打爆你d野先

開始喇,入ser

立即入正規ser !!立即入正規ser !!

引用:
原帖由 Shade 於 2010-4-24 10:08 PM 發表
成個活動至到幾時架???
完左lo~

引用:
原帖由 鬆弛熊の粒 於 2010-5-1 12:54 AM 發表

咁有冇人合格?
無人考 -_______-

傷心事就唔好提喇

引用:
原帖由 Shade 於 2010-5-2 07:27 AM 發表

本來就少人玩.....
而大部份既玩家都已經入左團
分薄左,好少新人入的了
咁都唔駛一個人都無,好誇張lo

引用:
原帖由 Shade 於 2010-5-3 11:44 PM 發表

不如咁講....你個團一開就已經有10幾人
呢下先誇張,個種號召力真係唔野少
要係正規吸引新人真係有一定難道
你依家已經好成功架啦
要更上一層就好好加油吧...團長 ...
一支強心針

引用:
原帖由 bengood362 於 2010-5-6 10:04 PM 發表

AnDy就是AnDy.....等同於WarCraft III sm王.
搞笑

發新話題