18 12
發新話題

我對各團友的感想+簡介 (平凡篇)

[Close]

我對各團友的感想+簡介 (平凡篇)

信長名: 平凡 +(前邊唔知加乜9comxxxxx)

真實姓名: 我真系唔lun知

姓別: 男掛

年齡: 正宗90年代頹青

片:暫時未流出(大滾友好似珍藏左張)

女友: **侮辱成份** 梗系無啦

信長經驗:佢話佢09年頭(好似系)

第一次見面時間: 4,5月 真3  個時好lun hit 真3大屠殺 簡真系享受 系我地 唔系你 平凡 唔好會錯意

曾經的屠殺對像:無錯 系你 你系我地名單之內 唔知點解你比我感覺系打不死的無賴 一而再 再二三 單人匹馬 踏埸 但佢地亦都毫不留情甘把你崩潰  我都覺得有小小對唔住你(內心)

如何進團:個時我玩緊aion 7,8月  之后有時都會玩下信長 跟住入埸見到comxxxxx平凡既物體同我一隊 我一睇 心諗 甘lun熟既  之后柚夜同我講番 系e段時間 你同佢發生左一d不可告人既秘密 日日陪佢玩信長 我吊 2條馬甩佬系度互相口技 見柚夜都認同左佢 當然我地漸漸地也認同左佢  竟然連大滾友都感化左 e下真系西9lun7利 牛一生只認同2個人加入俱樂部(伏筆另一人 你地估唔估到丫>w<)

我對平凡的感覺(真心與假膠) :佢份人就几好傾, 有dd柚夜既影子 by 口技 佢最好既地方就系唔抽我水 但我有時又抽下佢吊 你話點穩個又抽得 又唔抽我既人呢

你e+會考都同佢地日日癲  快d去考好個試 先去玩啦  旦仔

我地團 邊有依個甘既人                                

又寫得幾好

講甘多廢話有乜用 等我依幾首歌黎形容佢啦

平煩
andy chong

佢老婆相我好耐之前有一張.

引用:
原帖由 ★sMIlEζ澪. 於 2010-4-22 22:13 發表
平煩
andy chong

依到 sam cheung 就有個   邊個andy chong=.=

引用:
原帖由 ReBorN.x 於 2010-4-22 22:15 發表

依到 sam cheung 就有個   邊個andy chong=.=
好耐之前平煩個fb係寫andy chong
重俾我搵到佢張老婆玉照.

引用:
原帖由 ★sMIlEζ澪. 於 2010-4-22 22:13 發表
平煩
andy chong

平凡有女?

拿 我就唔同你講咁多啦

快貼 貼左之後 我收你入我地偉大既團隊 我地3皇全部都壇草黎 入得黎 個樣起碼要有吳尊/吳京咁上下先can

張相.
已無
我可以形容下...
1個係運動場
跳緊遠
又大波
又長頭發
又有肉地既女仔
冇記錯就係咁.
隱約中重見到佢條un un

又大波
又長頭發
又有肉地既女仔
冇記錯就係咁.

重甜唔該

引用:
原帖由 柚夜 於 2010-4-22 22:21 發表
又大波
又長頭發
又有肉地既女仔
冇記錯就係咁.

重甜唔該
求解答 何為重甜

引用:
原帖由 流川楓 於 2010-4-22 21:24 發表
講甘多廢話有乜用 等我依幾首歌黎形容佢啦
ED1ll0dOR2w
7xuHFZgJ5gs
我欣賞你 留低你聯絡方法 會有專人搵你

你自彈自唱真系甘有引 平凡?

引用:
原帖由 barbee123 於 2010-4-23 02:44 發表
你自彈自唱真系甘有引 平凡?
真系幾過癮 ^.<  推番上黎先

推                  wtffffffffffffffffffffff

18 12
發新話題