發新話題

新手一問 [help me呀]找人答答我

[Close]
唔知咩事= 3=
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有冇人可以答下我呀.玩唔到- -"..............thx :'( :'(

你無Down PB     一定要有下面有得Down
用法:
Unzip
放入去BC2個file

I Argee
Add a Game
找BC2
Game Path係BC2個file位置
Add Game
自已會Update
唔明再問

Vlan小白大增...................
已超過我忍耐度

有CD-Key 上ea 申請

係唔係禁:'(:'(

全對
Check for update
之後就玩得
已超過我忍耐度

點樣檢查更新= =sor我係電腦白x- -"

引用:
原帖由 leosiu 於 2010-4-29 20:08 發表
點樣檢查更新= =sor我係電腦白x- -"
文盲和電腦白痴是兩回事呢
你最後那圖看看吧
應該有一個位置是寫 Check for updates

應該有一個位置是寫 Check for updates
冇- -",係唔係game入面or file入面

係PB ge  
Check for updates
你PB張圖,自已睇

您...............幾歲

已超過我忍耐度

您...............幾歲
10= =

係唔係我個電腦玩唔到???玩唔到要點做???係唔係要買過張顯示卡???如果真係要買要買咩顯示卡???

上網問題??
用乜上網

後面有張火影..........
已超過我忍耐度

引用:
原帖由 WArhEAd 於 2010-4-30 16:43 發表
上網問題??
用乜上網

後面有張火影..........
pccw
哈哈,火影正^(00)^

我都係PCCW
用左一星期
一D都唔Lag
應該唔係上網問題

試下台灣ser
少人D ge SER
已超過我忍耐度

發新話題