16 12
發新話題

[疑問] [ 疑問 ] 好奇一問....

[Close]

[ 疑問 ] 好奇一問....

介紹人....
f.1,傻仔來.
一個ok的女仔:f.1,ok啦...

話說有一個個某人係到打波,之後個男仔,回到家,看到他的qooza,有人+他,他就做了朋友,因為沒人給cm他吧.
之後他+左佢msn,佢有一日,打波,見到她,好像常常看他.
他想......(佢係咪鍾意我?唔會啦,自知自己差....,就冇諗....)
之後個女仔到係成日看他.................
個女仔有一日,係qooza,話自己鍾意左個人,佢好好奇....
佢又諗(會唔會係我?之後諗,唔會啦....)
但係,由於太好奇,係msn問左佢,問佢(你鍾意邊個?)
佢話(你講先啦)
個男仔咪諗住玩下野(個心諗住佢會鍾意佢咩?)話左(係你,係咪好好笑?)
個女仔到話係..................
之後佢地就做左男女朋友!開始左幾日@@個男朋友有幾個問題,請大家回答@_@.

問題1:一句野到冇講就做左男女朋友,開始左幾日到冇講到野,怕羞,係咪好可惜?
問題2:本身玩下野,但係有小小認真,但係咩到冇講,只係msn,sms,可以嗎?!
問題3:如果個男仔想同個女仔講野,但佢d fd成日係到,講唔到,點做好?!

唔好del po.....=3=

(:招朋友

搶1

唉 尒挽仄咖 0囝 都冇咩仄幫到尒咖啦=_=
熊貓正在努力找OO中

既然,你自己都咁留意人係你身上既一舉一動
你又在意佢心諗梗咩,乜家陣d港宰咁淆b
好心係鍾意人就去馬啦,蘇州過後就無艇搭啦
你心裡也是喜歡她,為何要說玩人?
你認為感情是一場遊戲?
你咁樣問人,人地都已經比晒位你上
怕佢d朋友阻住咪等放左學先約人
仲有吾用口講可以用d身體語言駛開佢d朋友咖嘛
不過2個都form.1吾多讚成咁快拍拖

回復 4# 的帖子

問題來.....d fd話佢好**不良用詞**.....話佢冇品味

o的fd ...同佢一齊個個系尒 吾系o的fd 如果尒真系中2仄就吾洗理o的fd講咩~~
熊貓正在努力找OO中

我想問下~~你係個女仔定男仔??
or你不是當事人?

引用:
原帖由 超鈴仔 於 2010-4-23 22:22 發表
問題來.....d fd話佢好**不良用詞**.....話佢冇品味
我想問下~~你係個女仔定男仔??
or你不是當事人?
你都識講啦~d fd話佢好柒~但係當事人到底係咪同佢d fd 拍拖 = ]
我覺得自己中意就得啦~~如果甘介意個樣~又何必問甘多,直接唔好一齊甘就唔會怕朋友話啦-.-係咪!?

回復 8# 的帖子

佢成日到走...怕臭,唔見佢wo

回復 9# 的帖子

怕羞 唔係怕臭...

我覺得佢係講緊佢自己
中左??``

引用:
原帖由 ♣TriAnGle〝T 於 2010-4-24 19:46 發表
怕羞 唔係怕臭...
望了一望 ,

忍不住笑了一聲 ,

真失禮 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

回復 12# 的帖子

我小孩,不懂打字,不要笑了
不是我,不是我......

講真.睇完篇野好似無睇過咁.完全唔明- -

16 12
發新話題