發新話題

VS01 瘋狂高對 。8V8﹁ 資料

[Close]

VS01 瘋狂高對 。8V8﹁ 資料

最近更新內容 11/8/2010

1. 更新為2031
2. 地圖某些路段經過修改 , 以增加特感可攻擊地點
    (eg. 教區(The Parish) 第2關更改為必需經過中間花園才能通過)

以上更新為測試階段 正在完善中 .....

必注事項

1. 任何時間閒置60秒會被系統轉往觀眾   觀眾30秒後踢除
2. 請等待所有人連接完成後再開始遊戲
    連接完成後會倒數30秒期間人類無敵 , 特感不能出生以及安全門不可開啟
3 關卡中Keyman為隨機 只有keyman才可以開啟安全門 (限制跑online 提高合作性)
4.修改尾關高分先做怪(自動)

插件類
1.滑鼠右鍵可更換特感 限時為3秒(((( 尾關不設換怪 ))))
2.R鍵可於鬼魂模式下飛行
3. Tank燃燒後有少量加速效果
    尾關會出現兩輪 ; 首輪為12000血 第二輪為 10000及2000
    逃生時兩隻3000

4.m60所有地圖隨機出現(350粒子彈 不可上彈)
5. 新娘Witch可於所有地圖出現 受驚後會召喚屍群(普通Witch不能)
6. 安全室只提供7包1電 , 8粒藥丸及 2 把近武(隨機)
   請玩家自行拾取

特色
每關均有Tank出現(血量12000) , 如都心第1關 / 大雨逃跑的關卡(血量8000)
另外由於是高對伺服器
每人每關只有一個藥包(補血量為99) 請盡量於黑白狀態才使用 以達至最佳效果
沿途的藥包處已改為藥丸
為使兩隊鬥爭更激烈 , 較低分隊伍得到較多物資(地圖自動隨機放置)

未開放功能
1.Tank 死亡才可開啟安全門

支持支持 推一推
宜家個SETTING 真係幾好  又新鮮又唔會太誇
HURTER 上限係唔係25?   定可以無上限
by FC-YIN

引用:
原帖由 yin04202002 於 2010-4-23 02:54 發表
支持支持 推一推
宜家個SETTING 真係幾好  又新鮮又唔會太誇
HURTER 上限係唔係25?   定可以無上限
by FC-YIN
傷害限定為 - 25
顯示高撲傷害 : 你有幾高就顯示幾高

e.g.  都心 第2關係人都知既 大廈位 無記錯撲落黎有5x
但實際上只會扣到25

有點數位  只係拎黎同人鬥高既姐

筆 上

成日無位入 我已經俾人教壞左 玩跑ONLINE

推一推 我成日入你個場玩架

回復 4# 的帖子

你都傻既...我係果關撲到100呀
一野整低左滿血既Nick
50=濕濕碎

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-4-23 11:38 發表
你都傻既...我係果關撲到100呀
一野整低左滿血既Nick
50=濕濕碎
Can you upload some photos that you hit the people in 100 of injure,please.

And I want to learn something different places that I can hit the people in 100 of injure.

Thanks

Is the "官方場" means that the round 3 of the map "no mercy" in L4D1???

If not,can you explain somewhere???

幫手推啦=] 希望唔太識玩既人會來學野啦
game name : Noobie

真係開post教人,仲以為你隨口講下就算, support !! push .....

好長盡既講解@v@`
thx

玩得8V8,D人會學技術咩...十個九都係貪佢可以尻沖是旦玩

引用:
原帖由 ab420591 於 2010-4-24 09:28 發表
玩得8V8,D人會學技術咩...十個九都係貪佢可以尻沖是旦玩
無話多唔多餘既  100得1個睇我都唔介意
也許多人場比人認定係9玩  教學就放左係到  睇唔睇控制唔到

魚乾

整埋特感教學丫
我唔識玩特感><

等呀叔推返上去先..呀叔有份幫手打架..(1個字)

我叫9527,有時間會去你個ser玩架 有無人記得我

發新話題