發新話題

VS01 瘋狂高對 。8V8﹁ 資料

[Close]
請問...
你通常咩時間開ser的
我好想玩=3=

你做得好出色

引用:
原帖由 ukiii2003 於 2010-4-23 02:48 發表
以下係瘋狂高對既資料 希望幫到大家
以前比較bt既插件已經取消
例如smoker毒煙/移動  boomer爆炸傷害  及好多人接受唔到既jockey跳  
當然仲有好多不足 我會盡我能力去改善

2樓為多人對抗教學

最近更新內容 29/4/2 ...
教學都有 ! 你都幾周到喎

能夠從占士哥多人伺服既影子走出黎 , 實在令人欣賞 .

作為 M群聯盟既一分子 繼續為大家提供更創新更傻質既服務.

引用:
原帖由 ab420591 於 2010-4-24 09:28 發表
玩得8V8,D人會學技術咩...十個九都係貪佢可以尻沖是旦玩
e, 點解你唔入我 SERVER 玩下

屍血 250 HP

TANK 血 16500 HP

仲有, 特感BOTS 出泥某幾個角色都係追最頭最衝果個

請問你一個, 點樣沖, 唔合作, 點樣英雄主義入玩 SAFE ROOM>?

其實唔好渲染或者亂講

玩過, 入到 SAFE ROOM先講!!

支持支持支持支持

支持支持 支持

引用:
原帖由 calvinleeabc 於 2010-4-28 16:19 發表
我叫9527,有時間會去你個ser玩架 有無人記得我
成日見到你啦, 師兄 

引用:
原帖由 ukiii2003 於 2010-4-23 02:48 發表
教學係死既(如有錯誤請提點及包涵)
希望可以幫到多人對抗For生還者既朋友 合作性提高 玩得開心d

好多人認為多人對抗係9玩 隨便玩 一係就話for fun 有人更加認為係onj插件場
無論點諗都好  多人對抗 同 44 玩法可能 ...
你既教學值得讓人一睇 .

你應該放左唔少心機啦

等我再幫手推一推番上去比人睇下先

絕對支持 by 呀檸

支持 BY 剎那

幾時升2016?

引用:
以下係瘋狂高對既資料 希望幫到大家
以前比較bt既插件已經取消
例如smoker毒煙/移動  boomer爆炸傷害  及好多人接受唔到既jockey跳  
當然仲有好多不足 我會盡我能力去改善

2樓為多人對抗教學

最近更新內容 29/4/2 ...
本人謹代表「占士哥伺服聯盟 M群」邀請貴 場主加盟我哋 M群 , 以凝聚更強大既力量 , 改變 L4D2 & vLan .

詳情參閱 : http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=220739&extra=page%3D1

如有興趣 , 如有共同目標 , 請於以上網址中回覆並留名.

經常都玩呢個場, 都學到幾多野@@"

有一點唔認同.........就係tank瓜先開到門 請記得遊戲係逃跑為主題

好詳細, 而且真係可以變高手, 極力支持

推一推.....真係幾有用  可以多多參考

發新話題