發新話題

VS01 瘋狂高對 。8V8﹁ 資料

[Close]
今日玩完個埸耐唔耐又死左....
認真搞搞佢

唔好意思 c1m4臨時有野要做  所以關左場

鹹魚叔叔.....Satan哥哥幫你推推post

我同我fd會支持你的....每日為你曬一條鹹魚......

曬夠1年送365條比你送飯....thx

thx你比個娛樂地方比我地..........

希望中2入去一齊play嘎朋友幫幫手推post,....thx all =3=......小弟送個錫錫比你地下

引用:
原帖由 Satanailu 於 2010-5-16 19:55 發表
鹹魚叔叔.....Satan哥哥幫你推推post

我同我fd會支持你的....每日為你曬一條鹹魚......

曬夠1年送365條比你送飯....thx

thx你比個娛樂地方比我地..........

希望中2入去一齊play嘎朋友幫幫手推post,....thx all ...
叔叔  haha   支持下先我又

坦克血量這麼多阿  不知道會不會有人抗議

1.為使兩隊鬥爭更激烈 , 較低分隊伍得到較多物資(地圖隨機放置)
2.開局自動給予藥丸(地圖上極其稀有)
3.修改開局7藥包及1電壓器(唯一一個)

到時一定會兩隊d分爭得好激烈  
等我聽日入去試新野先
試頭啖湯

引用:
原帖由 yin04202002 於 2010-5-19 02:46 發表
1.為使兩隊鬥爭更激烈 , 較低分隊伍得到較多物資(地圖隨機放置)

等我聽日入去試新野先
試頭啖湯 ...
幾點開場,
我tan ~ 一定到
一齊去殺bug  ( 筆 )

引用:
原帖由 yin04202002 於 2010-5-19 02:46 發表

等我聽日入去試新野先
試頭啖湯 ...
唯一一個電壓器!? 揸電果個有D慘 成場都要食藥
等陣試下呢種模式好唔好玩先

引用:
原帖由 hihi456789 於 2010-5-19 07:05 發表

唯一一個電壓器!? 揸電果個有D慘 成場都要食藥
等陣試下呢種模式好唔好玩先
點會呢@_@   成隊人需要互相幫助   幫紅血呢個係l4d正常常識@_@所以唔洗擔心呢個問題

係開係2.0.1.7定2.0.1.8

入親你個場都LAG到暈玩唔到 唔知係咪我WIN7既問題

八八場係至好玩的!支持樓主~~
l4d2 : 魏力

好好玩的場, support!

That's a good sever! very nice

支持啊!個場幾好玩@*(#&(*#@@#

發新話題