發新話題

VS01 瘋狂高對 。8V8﹁ 資料

[Close]
大力支持。。。。。。神手都係睇依個POST 先可以成長。。。。多謝樓主無私的分享

做人我最憎d人扮Rambo , 一味鳩衝

做屍我最憎d小朋友 , 驚時無得玩蝕底, 一番生就9秒9沖出去死

But 以上兩樣都唔及呢個煩
有d人渣住枝mic成個林尚義咁係到指指點點教人打機. 大佬你打緊FPS game, 唔係打緊AOC呀大佬

依個ser 專係比人成長的地方.........即所謂越戰越強........我都係學習中..........請各位大佬睇住細路呀......

引用:
原帖由 beebi 於 2010-5-20 16:37 發表

有d人渣住枝mic成個林尚義咁係到指指點點教人打機. 大佬你打緊FPS game, 唔係打緊AOC呀大佬
e到笑左...
asha™ 留字

引用:
原帖由 植物人 於 2010-5-20 21:23 發表
依個ser 專係比人成長的地方.........即所謂越戰越強........我都係學習中..........請各位大佬睇住細路呀......
細路你睇住細細路我呀....

岩岩出左個Warcraft3插件
睇下好唔好玩先

回復 52# 的帖子

唔好意思@_@   有個post為[VS01](2018) 最新版Warcraft3系統瘋狂高對插件

係2個ser黎   唔一樣既,.....

3 關卡中Keyman為隨機 只有keyman才可以開啟安全門 (限制跑online 提高合作性)
咁如果死左點算@_@?

引用:
原帖由 RuKiWinG 於 2010-5-21 02:33 發表
3 關卡中Keyman為隨機 只有keyman才可以開啟安全門 (限制跑online 提高合作性)
咁如果死左點算@_@?
死亡或退出會自動從新抽過
都係防止一d人玩跑 唔理人  (除非距甘好運係keyman )

引用:
原帖由 RuKiWinG 於 2010-5-21 02:33 發表
咁如果死左點算@_@?
keyman係你開門時會話你知邊個係keyman...如果訓左係地就慘lu
所以應該隊友團結到安全名...

你問既問題:如果去到安全門..
寫住既keyman訓係地...比怪圍/太遠  佢死左之後 keymen會自動轉的  會有下一位擔任keyman
你多d入黎玩下就會明了

引用:
原帖由 ukiii2003 於 2010-5-21 02:39 發表

死亡或退出會自動從新抽過
都係防止一d人玩跑 唔理人  (除非距甘好運係keyman )
haha 答得慢過你tim

FC 咁謙呀??
點睇都係你照住我啦...大佬......靠你救我啦

引用:
原帖由 植物人 於 2010-5-21 09:41 發表
FC 咁謙呀??
點睇都係你照住我啦...大佬......靠你救我啦
我大佬係戀愛@@  
開左ser啦..幾時見人呀..  
轉左新野...一開始就有幾把正槍  不過執完就無.

傻仔.....一早入左來啦.......我D易容術係咪好正呢??

好POST 不妨再推!

發新話題