發新話題

Sony Vega 安裝圖文教學

[Close]
引用:
原帖由 筆知所謂 於 2010-5-1 20:01 發表
Y我最尾個到破解唔到

有冇禁regeist from another computer.

系未要3個都dl曬?

引用:
原帖由 ︴曲奇仔﹏ 於 2010-5-1 22:37 發表
點解我下載主程式個到變左無法顯示既~~~~
沒有問題
我剛剛試完
引用:
原帖由 ブログ乂琛 於 2010-5-2 18:22 發表
系未要3個都dl曬?
正是
dl完後跟住教學安裝便行.

-0-明白哂啦

請問.. SONY D文字有冇乜特技可以令佢飛入黎'''''?

點解會咁既?? 我先將一段片試整就咁了.. 有咩解決方法?

引用:
原帖由 [S!uFuK]-謝Ka! 於 2010-5-15 15:57 發表

點解會咁既?? 我先將一段片試整就咁了.. 有咩解決方法?
照解釋係你記憶體不足..

咁點算- -"

點解會咁.?
我去到最尾 禁完成 佢彈左出黎. 以下既野.
The authentication code is not correct, please check that it has been entered correctly.
Vegas Pro9.0 has not been registered.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 s.戀 於 2010-5-31 08:40 發表
點解會咁.?
我去到最尾 禁完成 佢彈左出黎. 以下既野.
The authentication code is not correct, please check that it has been entered correctly.
Vegas Pro9.0 has not been registered. ...
有冇用離線註冊

引用:
原帖由 ●﹏﹏○ 於 2010-5-31 15:57 發表

有冇用離線註冊
點離線註冊-3-"?

得了

回復 24# 的帖子

我都係彈左尼句野呀, 求救

引用:
原帖由 qwe01ex 於 2010-6-2 16:23 發表
我都係彈左尼句野呀, 求救
因為你個code唔岩
你有冇copy晒成條code呀?
長果條code要跟返短果條code(即係同一組)

然你之前唔係有個post 係教人裝sony咩?

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

發新話題