49 1234
發新話題

可玩所有MUTATION模式的補丁下載

[Close]

可玩所有MUTATION模式的補丁下載

此補丁解鎖了所有MUTATION模式!
開圖方法:map空格(地圖名)空格(模式名)
模式名列表及介紹:
chainsaws (全程武器只有電鋸)
fourswordsmen (全程只有武士刀,且沒有普通殭屍,只有特殊殭屍)
hardcore (如果所有人死了,戰役就結束了,而不是重玩某個小節)
headshotsonly (普通殭屍爆頭才死)
lastmanonearth (只有你1個人,沒有普通殭屍,只有特殊殭屍)
linearscavenge (清道夫,灌完現有的油桶才會刷出新的)
m60s (全程只有M60且彈藥無限)
maxspecials (生存模式,會同時刷出8個特殊殭屍)
nohealthversus (沒有藥包和藥瓶的對抗模式)
realismversus (寫實對抗)
temphealth (血會不斷減少,無藥包)
ultrarealism (超級寫實,目前不可用)
versussurvival (生存對抗)
viptarget (保護小矮人到安全屋,否則無法過關,對抗模式)
madness (沒有特殊殭屍,但是普通殭屍爆多,卡)
realismscavenge (寫實清道夫)
coopversus (用特殊殭屍玩戰役)

注:我係游侠見到

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

真痛快~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

個個都咁難咁
viptarget 個矮人係咩呢

引用:
原帖由 ct5743 於 2010-4-26 22:02 發表
個個都咁難咁
viptarget 個矮人係咩呢
嘉年華第二關可以拎到既公仔

m60s..............................殺c快感!!!!!

好多都係sm生存者 - -

唔得呀=唔放pak01_dir就玩唔到放左就用唔到scrds開場同埋開唔到

引用:
原帖由 rockmanox 於 2010-4-26 22:23 發表
唔得呀=唔放pak01_dir就玩唔到放左就用唔到scrds開場同埋開唔到
用~開呀= - =

去控制台度打map c1m1 xxxxxx

引用:
原帖由 可樂王 於 2010-4-26 22:29 發表

用~開呀= - =

試過 唔放點都唔得,放左就開唔到game

map c1m1_hotel m60s 試過啦,冇m60既

引用:
原帖由 可樂王 於 2010-4-26 22:29 發表

用~開呀= - =

pak01_dir    2種大小 差太多了....... 我開的時候 也跟他一樣 

引用:
原帖由 as5123 於 2010-4-26 22:41 發表

pak01_dir    2種大小 差太多了....... 我開的時候 也跟他一樣 
我係遊俠睇到佢話呢個dir係2012版,我用緊既係2014,仲話2014係得3,9,12,13先開得,我試左,9真係開到

已試武士刀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ysh 於 2010-4-26 22:57 發表
已試武士刀
點解你會有英文字幕,我連字幕都冇

我武士刀唔得

引用:
原帖由 rockmanox 於 2010-4-26 22:45 發表

我係遊俠睇到佢話呢個dir係2012版,我用緊既係2014,仲話2014係得3,9,12,13先開得,我試左,9真係開到
改了 steam.inf 以及 放 2.0.0.9 的pak01_dir 來替換也是沒有作用 .......

有無人知應該將個檔擺係邊?
L4d2:kan

49 1234
發新話題