發新話題

可玩所有MUTATION模式的補丁下載

[Close]
引用:
原帖由 as5123 於 2010-4-26 23:03 發表

改了 steam.inf 以及 放 2.0.0.9 的pak01_dir 來替換也是沒有作用 .......
咁我地點樣玩第2d

除左temphealth 同 vip 其他都開唔到- -  (我用正版haha

引用:
原帖由 oriskycobe 於 2010-4-26 23:56 發表
除左temphealth 同 vip 其他都開唔到- -  (我用正版haha
唔係,你仲可以開寫實對抗同線性清道夫

chainsaws (全程武器只有電鋸)

fourswordsmen (全程只有武士刀,且沒有普通殭屍,只有特殊殭屍)

hardcore (如果所有人死了,戰役就結束了,而不是重玩某個小節)  
未知...
headshotsonly (普通殭屍爆頭才死)
= =相返一槍可ko...
lastmanonearth (只有你1個人,沒有普通殭屍,只有特殊殭屍)

linearscavenge (清道夫,灌完現有的油桶才會刷出新的)
未測試
m60s (全程只有M60且彈藥無限)

maxspecials (生存模式,會同時刷出8個特殊殭屍)
未測試
nohealthversus (沒有藥包和藥瓶的對抗模式)
我測試唔到
realismversus (寫實對抗)
我測試唔到
temphealth (血會不斷減少,無藥包)
開左之後同M60S模式一樣
ultrarealism (超級寫實,目前不可用)
未測試
versussurvival (生存對抗)
未測試
viptarget (保護小矮人到安全屋,否則無法過關,對抗模式)
未測試
madness (沒有特殊殭屍,但是普通殭屍爆多,卡)
會轉做寫實模式進行(真係無特感)
realismscavenge (寫實清道夫)
未測試
coopversus (用特殊殭屍玩戰役)
同madness 一樣無特感會轉做寫實模式進行(唔知係唔係檔案問題)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 as5123 於 2010-4-26 22:41 發表

pak01_dir    2種大小 差太多了....... 我開的時候 也跟他一樣 
原檔案同補丁內的檔案一樣大小 都係181 KB 何來差太多?

引用:
原帖由 fatchan1119 於 2010-4-26 23:10 發表
有無人知應該將個檔擺係邊?
檔案位一樣GE地方

我要我要我要我要

我要我要我要我要我要我要

好爽呀!!!!
MADNESS

coopversus玩唔到...= ='!?

引用:
原帖由 brianlee787 於 2010-4-27 13:41 發表
coopversus玩唔到...= ='!?
玩唔到...可能有問題...

coopversus 係點'?姐係好似我地用特感打電腦悻存者'?定係我地用特感打電腦僵屍'?

引用:
Versus Coop (versus) - It's coop, with a twist, you play as the infected as the bots try to make it through the campaign alive.
Readme.txt 入面copy

引用:
原帖由 joeka 於 2010-4-27 02:18 發表

原檔案同補丁內的檔案一樣大小 都係181 KB 何來差太多?
下...原檔案成3.51mb補丁都係得180KB...

引用:
原帖由 rockmanox 於 2010-4-27 17:01 發表

下...原檔案成3.51mb補丁都係得180KB...
我原檔同補丁一樣係181kb到

我用vlan主程式同終極8.0...

升左終極破解更新 (2.0.1.3 - 2.0.1.4) v2  一樣開到場!

我咩檔案都無改過...無換過...

好玩到 全場m60
4條係咁用m60打tank

發新話題