發新話題

(2.0.4.8) coop1 9 v 9 (M群 is [email protected]) #130 新增團體相

[Close]
Please kindly come to join my server

回復 61# 的帖子

幾時開到SER呀 9 V 9實在太正

建議玩屍 可以100蚊買屍潮助攻
500蚊買npc肥佬
5000蚊買witch

建議改下燃燒彈  boom汁果d
30$太平
班有錢人係咁放火  放boom汁....
無得玩

okay i will change change the setting tmr

入唔到既...
咩connection fail after 10 retry...

引用:
原帖由 supersiufoo 於 2010-6-6 22:46 發表
入唔到既...
咩connection fail after 10 retry...
我都係=.=...
近黎都係咁...
對上一次玩到已經唔記得幾耐之前...
但又見到有好多人入到..

想做spitter但係又做吾到.. d人死左又係佢地做返-,- 轉黎轉去都轉吾到

引用:
原帖由 ReBellIoN_CC 於 2010-6-6 22:22 發表
建議改下燃燒彈  boom汁果d
30$太平
班有錢人係咁放火  放boom汁....
無得玩
香港地系禁架啦,有錢既就玩晒啦哈哈
不過肯放火放boom汁既都系少數o者
莫講話肯放火放boom汁,肯買近戰既都系少之又少

引用:
原帖由 emo_56jbabe 於 2010-6-7 04:55 發表
想做spitter但係又做吾到.. d人死左又係佢地做返-,- 轉黎轉去都轉吾到
哈哈個個都想做spitter
你肯定唔知9v9做c既規律,就算你死禁爛禁個mouse右鍵都未必有用
建議你玩c既同時留意一下其他c..你就會慢慢知道

引用:
原帖由 Rm1902 於 2010-6-7 16:37 發表

哈哈個個都想做spitter
你肯定唔知9v9做c既規律,就算你死禁爛禁個mouse右鍵都未必有用
建議你玩c既同時留意一下其他c..你就會慢慢知道
但係最好笑既係d人吾識玩spitter又要死ba住個spitter吾死-,- 都吾知佢地想點=_=
同埋我覺得9 vs 9 可以轉怪如果d人ba住左d屍.. 咁講真.. 轉怪哩個function都可以講係冇用-,-

i will try to use new plugin to fix the 轉怪 problem tonit

你咪用爪爪死佢lor

引用:
原帖由 snipper_hk 於 2010-6-7 16:53 發表
i will try to use new plugin to fix the 轉怪 problem tonit
其實admin可吾可以整多幾隻spitter.. 因為太多人用.. 有時d玩家死左..但係又比返佢地用=.=

其實我覺得以家個插件都ok啊
但唔知點解有幾日d plugin唔同左
例如做怪要好遠重生,得1smoker& 1boomer...有3,4個hunter
完全gg唔到,希望唔好改呢d plugin la

發新話題