發新話題

2011/07/25 COOP 2 : 一隻摩 shooter 6vs6 or 8vs8 2.0.7.5

[Close]
引用:
原帖由 狂想乂夜曲 於 2010-6-11 13:02 發表

得閒先開2020啦- -

冇咩人係2020,,支持者係曬2018未係2018開住先

另外SHOOTER好似去左旅行,,冇得玩lol
台灣

我地E家係台灣(ARIES),(SHOOTER)
今晚20:50分機大約23點到香港,12點到1點中到開
辛苦晒喇
~今晚見

一隻蚊.上左神台...已經唔係元老級..

引用:
原帖由 jamesliuwainang 於 2010-6-16 01:11 發表
一隻蚊.上左神台...已經唔係元老級..
佢係場主之一呀....不是元老...哈哈

唔係掛..我都係掛名..生死冊係shooter度...哈哈...

玩呢個場好易姐...有mic就一定 最好啦..男女老幼都無所謂..出聲..你有事先可以第一時間救你..有時合作上都要用語言交流既.....唔用mic既..除非你玩既時候可以有多對手打字啦...講粗口既或者講d唔正常既說話..就留返係唔用mic既時候講啦..尊重人地..大把人樂意同你,玩啦..

jamesliuwainang=一隻蚊!!!
自己話自己唔係場主<--------你玩野........哈哈

ARIES:冇惡意既粗口我係可以接受的~

哈哈..下次講粗口要笑住口講....

UPDATA ...  THX

引用:
原帖由 90030900 於 2010-6-20 00:57 發表
UPDATA ...  THX
up左都入唔到-_-自動彈

要上2023    plx up data

要上2023 才可以進場

注意一點!是次更新會影響對抗計分制度,因此更新了 2.0.2.3 的用戶會與2.0.2.2或之前的版本構成衝突

換言之 已更新至 2.0.2.3 的用戶 ( 包括正版用戶 ) 不能再用改版本進入 2.0.2.2 或 之前的版本

促請大家盡快更新!統一版本為 2.0.2.3

! http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=239371&page=3#pid2209131

http://www.box.net/shared/dq93pvoacu 2022

正版只要download 上述2022版
解壓至C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\left 4 dead 2

完成解壓後開
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\left 4 dead 2\left4dead2

將steam.inf 內2.0.2.2改為2.0.1.8

完成

今晚open 2.0.1.8

updated...thanks

發新話題