發新話題

2011/07/25 COOP 2 : 一隻摩 shooter 6vs6 or 8vs8 2.0.7.5

[Close]
幾時更新2052...我up左入唔返==

你用正版or 番版??

番版可以change     stream.int   去2050

你可以pm 我  比msn 我help 你

2052  updata
但我估好快會再updata205x

UPDATA  有showteam LA

UPDATA  2054 THX ALL

thank you very much

幾時開場。。。晚晚等到點幾鐘啦我~~~~~~

CK:add oil shooter!!!!!!open more time na-3-

請勿再次連貼,如任何人再次在此貼連貼,重罰!

你未來 我未來 都一樣
如果 你不愛我 可原諒
去月球 去地球 都一樣
如果 你太認真 只會悲傷

點解呢幾日無乜人玩??忙假期...shooter都無見

正義必勝...浩氣長存~!!!

支持"小學橙國際粉絲後援會"~~~

目標 : 推廣 L4D2 多人秩序吹水對抗場

一切收益幫助山區學童...免淪為乞丐之苦

參加詳情...請入埸後提問admin或知情人士...謝謝

p.s. 此乃此埸欲舉辦之活動之一, 請不要冠以與主題無關之名而處分

我PC有問題  NOW RE INSTALL win  
各位SORRY
(玩WIN7 64BIT 出事)

引用:
原帖由 90030900 於 2010-12-30 00:21 發表
我PC有問題  NOW RE INSTALL win  
各位SORRY
(玩WIN7 64BIT 出事)
64BIT@@ 唔識合我地用
引用:
原帖由 little_orange 於 2010-12-29 22:33 發表
正義必勝...浩氣長存~!!!

支持"小學橙國際粉絲後援會"~~~

目標 : 推廣 L4D2 多人秩序吹水對抗場

一切收益幫助山區學童...免淪為乞丐之苦

參加詳情...請入埸後提問admin或知情人士... ...
死白痴

你欠我一個手板模型!!

發新話題