發新話題

2011/07/25 COOP 2 : 一隻摩 shooter 6vs6 or 8vs8 2.0.7.5

[Close]
引用:
原帖由 90030900 於 2010-5-12 19:47 發表
.............多謝...................
不過都係唔得

"steam validation rejected"
應該解決了  你們可以進去看看

唔得可以 call 我

更新左 多謝支持

今日入到lu...

就次更新2010 05 15
多謝支持

更新2010 05 25
多謝支持

除左占士SER 呢個都係其中支持既SERVER 加油加油 by 413

引用:
原帖由 90030900 於 2010-5-2 19:48 發表
本伺服將試行開放每晚11:30-12:30開場(玩1至2場玩)

Tank血量 - 增加至 16000HP

多重補給 - 一時時得,但我會盡快找出原因

伺服為18人但是8vs8 +2個花生

特殊感染者我轉換

(不要問為何沒有特殊感染飛行=按R會飛)
...
睇黎你個場都漸趨成熟了 , 但為左多人對抗有更多既變化 , 鼓勵你其他同類型既場主可以有更多Ideas , 令每一個場都有

佢獨有既特色同玩法 .

我仍好歡迎你加盟本M群 , 集合更加強大既力量 . 你亦可以PM(私人訊息)我 , 表達你既立場 .
引用:
原帖由 冷闕月 於 2010-5-25 01:50 發表
除左占士SER 呢個都係其中支持既SERVER 加油加油 by 413
好心你就咪陣人興啦 !

小弟Aries,多謝各界支持,良好server要有良好支持者,小弟出名客氣,來者不距,歡迎各界玩家,感受下打機開開心心,唔冼比人小既氣氛,但搞事姐我們倒沒所謂,我並不是高手,但呢到絕對有好多高手會係game入面強姦你

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-25 10:26 發表

好心你就咪陣人興啦 !
RD何來見得我是來增興的..- -
我是來支持的啦= =

多謝各方好友支持   

在此對沉晚Wall講聲sorry先,我並唔係有心話你,我都知你打到火火地,因為好似冇人開mic講野...不過我同shooter都主張和平,可能你係冇惡意既,不過語氣可以好小小,你題到果到唔出smoker一早比Satan吊左好耐,但我聲明先,我地唔中意吊人,粗口個個都識講,但有冇需要先?大家都係打機,點解我要比人吊,大家都新手過,唔通當你新手時比人吊會好好受?一向69,goes,柒頭皮,紅蓮,on/off,一隻蚊,我同shooter都好和陸同ok有team work,我諗沉晚有打既朋友同我同goes一隊時都知我地唔會吊,做得好我地仲會話好波tim,沉晚shooter唔係到,身為元老玩家我都唔想個場變吊人場,我沈晚仲聽到有一位玩家講話有人唔夠串就走...我地極之反感d咁小學雞既對話方式,你串我我吊下你只會惡性循環,你地要串我我冇所謂,因為我會覺得,你唔識我,我又唔識你,大家嘈都冇意思同好**侮辱成份**,講極唔明都晒氣,難聽d講,如果沉晚shooter係到一早踢左你,我唔知你地玩開咩場,用咩方式去溝通,但去得人地場玩就麻煩守返場主既規則,尊重自己尊重人地,你串親人唔代表你好識玩你好叻,仲有就係強調,個場場主唔係SATAN,佢吊人都唔關我事,我地紅蓮都玩得好勁,但重來唔會吊人,如果你中意吊來吊去,我諗呢個場唔岩你.以上我只係對事唔對人,有唔岩聽既多多包涵

ARIES

for fun...幫你地推下post

引用:
在此對沉晚Wall講聲sorry先,我並唔係有心話你,我都知你打到火火地,因為好似冇人開mic講野...不過我同shooter都主張和平,可能你係冇惡意既,不過語氣可以好小小,你題到果到唔出smoker一早比Satan吊左好耐,但我聲明先,我地唔中意吊人,粗口個個都識講,但有冇需要先?大家都係打機,點解我要比人吊,大家都新手過,唔通當你新手時比人吊會好好受?一向69,goes,柒頭皮,紅蓮,on/off,一隻蚊,我同shooter都好和陸同ok有team work,我諗沉晚有打既朋友同我同goes一隊時都知我地唔會吊,做得好我地仲會話好波tim,沉晚shooter唔係到,身為元老玩家我都唔想個場變吊人場,我沈晚仲聽到有一位玩家講話有人唔夠串就走...我地極之反感d咁小學雞既對話方式,你串我我吊下你只會惡性循環,你地要串我我冇所謂,因為我會覺得,你唔識我,我又唔識你,大家嘈都冇意思同好**侮辱成份**,講極唔明都晒氣,難聽d講,如果沉晚shooter係到一早踢左你,我唔知你地玩開咩場,用咩方式去溝通,但去得人地場玩就麻煩守返場主既規則,尊重自己尊重人地,你串親人唔代表你好識玩你好叻,仲有就係強調,個場場主唔係SATAN,佢吊人都唔關我事,我地紅蓮都玩得好勁,但重來唔會吊人,如果你中意吊來吊去,我諗呢個場唔岩你.以上我只係對事唔對人,有唔岩聽既多多包涵

ARIES
我琴晚完全冇火 - -  都唔知你點解認為我火  隊裡其他人都冇覺得我態度有問題  我又冇講到粗口   我又冇串過你  我只是在幸侟者入安全室門口時講左一句 smoker 落去啦  他就好火話我  之後 話話仲走左  佢話我時  我又冇串佢  (其他隊員可以做証)   我原全唔知咩事

@"@
原來STOOTER同我一樣xd
覺得飛行好無聊同(xyz)飛到高一高
8v8+2個花生位
理念一樣a_a"
我係★RuKi`
但我都係得閒先開ser XD

發新話題