發新話題

2011/07/25 COOP 2 : 一隻摩 shooter 6vs6 or 8vs8 2.0.7.5

[Close]

回復 1# 的帖子

唔想你呢個post就咁沉沒 , 推上去吧 !

引用:
原帖由 90030900 於 2010-5-2 19:48 發表
本伺服將試行開放每晚11:30-12:30開場(玩1至2場玩)

Tank血量 - 增加至 16000HP

多重補給 - 一時時得,但我會盡快找出原因

伺服為18人但是8vs8 +2個花生

特殊感染者我轉換

(不要問為何沒有特殊感染飛行=按R ...
本人謹代表「占士哥伺服聯盟 M群」邀請貴 場主加盟我哋 M群 , 以凝聚更強大既力量 , 改變 L4D2 & vLan .

詳情參閱 : http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=220739&extra=page%3D1

如有興趣 , 如有共同目標 , 請於以上網址中回覆並留名.

引用:
原帖由 90030900 於 2010-5-2 19:48 發表
本伺服將試行開放每晚11:30-12:30開場(玩1至2場玩)

Tank血量 - 增加至 16000HP

多重補給 - 一時時得,但我會盡快找出原因

伺服為18人但是8vs8 +2個花生

特殊感染者我轉換

(不要問為何沒有特殊感染飛行=按R會飛)
...
睇黎你個場都漸趨成熟了 , 但為左多人對抗有更多既變化 , 鼓勵你其他同類型既場主可以有更多Ideas , 令每一個場都有

佢獨有既特色同玩法 .

我仍好歡迎你加盟本M群 , 集合更加強大既力量 . 你亦可以PM(私人訊息)我 , 表達你既立場 .
引用:
原帖由 冷闕月 於 2010-5-25 01:50 發表
除左占士SER 呢個都係其中支持既SERVER 加油加油 by 413
好心你就咪陣人興啦 !

回復 85# 的帖子

結束回應.......................

發新話題