發新話題

2011/07/25 COOP 2 : 一隻摩 shooter 6vs6 or 8vs8 2.0.7.5

[Close]
我捉到9哥啦~~~~!!!

lok2615 <------
9哥9哥9哥~~~~你有冇架治我呀~~~~呀~~~~~~!!!

引用:
原帖由 miyavi69 於 2010-10-18 00:48 發表
已UP~
by the way~new toy~
紅lin~~~~紅lin係有錢人喎~~
紅lin紅lin紅lin~~~~你幾時唱歌俾我聽呀~~~紅lin~~

引用:
原帖由 90030900 於 2010-11-10 15:06 發表

小學橙你有冇架治我呀  小心我叫姐姐搾你變橙汁比我飲!!!   
喂~~shooter哥~shooter哥~~shooter哥~~~~
你又唔帶我去遊車河~~又唔帶我去影燈飾~~
唔開心呀我

正義必勝...浩氣長存~!!!

支持"小學橙國際粉絲後援會"~~~

目標 : 推廣 L4D2 多人秩序吹水對抗場

一切收益幫助山區學童...免淪為乞丐之苦

參加詳情...請入埸後提問admin或知情人士...謝謝

p.s. 此乃此埸欲舉辦之活動之一, 請不要冠以與主題無關之名而處分

引用:
原帖由 lok2615 於 2010-12-30 00:41 發表
死白痴

你欠我一個手板模型!!
有咩證明....係你第一個成功拯救先~~~

我仲未玩到呀~~~ 都唔知咩事...仲係一個埸都見唔到呀

睇黎.......小學橙都要退隱 l4d 啦~~

引用:
原帖由 lok2615 於 2011-1-9 22:06 發表

快D追爆佢/.\.........................................因為64BIT裝壞左?

無左你無左人生   
9哥淨係架治shooter哥....都唔架治我o既~~~ 我夠玩唔到咯

今夜姐姐開場啦~~~~

紅 7 lin係咪走o左佬呀~~~~!!!!

yeah...我返黎啦...大家有有架治我呀

發新話題