發新話題

2011/07/25 COOP 2 : 一隻摩 shooter 6vs6 or 8vs8 2.0.7.5

[Close]
引用:
原帖由 ha823 於 2010-5-12 00:45 發表
你個場升左2017就入唔到啦><
"steam validation rejected"
我都係呀
咁點入去玩~o~
shooter有無方法搞搞佢

by 6⑨

引用:
原帖由 90030900 於 2010-5-12 11:31 發表

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=167852
今晚試下先...唔該哂shooter哥
你個名好爆 90030900 哈哈~o~

引用:
原帖由 90030900 於 2010-5-12 19:47 發表
.............多謝...................
不過都係唔得

shooter 今晚用咩板本2018?

好架治菊花

引用:
原帖由 90030900 於 2010-12-30 00:21 發表
我PC有問題  NOW RE INSTALL win  
各位SORRY
(玩WIN7 64BIT 出事)
64BIT@@ 唔識合我地用
引用:
原帖由 little_orange 於 2010-12-29 22:33 發表
正義必勝...浩氣長存~!!!

支持"小學橙國際粉絲後援會"~~~

目標 : 推廣 L4D2 多人秩序吹水對抗場

一切收益幫助山區學童...免淪為乞丐之苦

參加詳情...請入埸後提問admin或知情人士... ...
死白痴

你欠我一個手板模型!!

引用:
原帖由 90030900 於 2011-1-3 23:46 發表
因本人電腦底版壞了  現在開場由TRISTA OR ANDY  開場(多謝兩位ADMIN 幫助)
(快則一星期完成  慢則6~8WEEK)
快D追爆佢/.\.........................................因為64BIT裝壞左?

無左你無左人生   <-----好毒

引用:
原帖由 kin_222222 於 2011-2-2 08:45 發表
新年你地有咩攪ar ^^" 我係on off 仔..T_T
ON/OFF好耐無玩...快d玩番啦

掛住你d"好波"好波"好波"

引用:
原帖由 kin_222222 於 2011-2-10 16:04 發表

而家入唔到d埸..vac error ... = ="

我用免安裝的... 你地有無咩計仔 -v-
開一個捷徑出桌面...係內容目標...最後加 -steam 於 目標當中

"D:\left 4 dead 2\left4dead2.exe" -steam

要用修改好的捷徑登入...

發新話題