16 12
發新話題

Area51的影片

[Close]

Area51的影片

放埋呢次我就閃人lo

[youtube]C1mkwEWqL9U[/youtube]
[youtube]dIZEVgsiS3o&feature=related[/youtube]
[youtube]pdKCCFmN3Ng&feature=related[/youtube]
[youtube]-6NMBq-Er6k&feature=related[/youtube]
[youtube]NpFUQksXNv0&feature=related[/youtube]
[youtube]TUaHOinvN88&feature=related[/youtube]
[youtube]-5gex73fLuM&feature=related[/youtube]
[youtube]pQBHHwgsrMA&feature=related[/youtube]
[youtube]rOdhdUNsfP4&feature=related[/youtube]
[youtube]NIYxrbhvLpE&feature=related[/youtube]
[youtube]xnbVyaA0ihk&feature=related[/youtube]

有冇你係area 51 既片/__\

引用:
原帖由 _Heii 於 2010-5-6 14:28 發表
有冇你係area 51 既片/__\
he was in 51...?

em......佢話係

但係冇幾耐之前同佢打左一關...
覺得唔似....

引用:
原帖由 _Heii 於 2010-5-6 15:56 發表
em......佢話係

覺得唔似....
佢只系小會員:p

小咩會員 睇佢d言論 更本就係自己新手 想扮神手既垃圾 係佢地團既 出黎44 囉

引用:
原帖由 好sad囉 於 2010-5-6 16:26 發表
小咩會員 睇佢d言論 更本就係自己新手 想扮神手既垃圾 係佢地團既 出黎44 囉
佢d會員全部外國人lol
好難配合到ping 打:p

算啦....係到sell  area51

各位玩家都可以欣賞下
我個人幾中2chris d片
剪片技術另計,我只講個人技術同合作性

剪片外國永遠比vlan好多 /__\
不過想想外國既設計程式既量用質都係比hk/mc多

對樓主發表一下我既睇法:其實唔洗太刻意要人地點認同你勁or唔勁....
                                            你識去合作....就會有人欣賞,何必處處刻意突出自己?
                                            大家係vlan一齊玩自然學到野,再唔係既打44囉,最易學到野
                      要係你真正勁既時候,就會好多人讚你勁
                      但相反,你根本未有足夠既經驗同能力...你點吹..效果只會成反比

無料扮大袋

引用:
原帖由 tatskii 於 2010-5-6 16:33 發表

佢d會員全部外國人lol
好難配合到ping 打:p
其實佢係咪會員一份子 小弟都諗緊haha
不過係唔係都冇關係啦  人地分享人地架影片
又唔係佢自己 xd

請問飛cha神人樓主
片中有沒有你??

引用:
原帖由 _Heii 於 2010-5-6 15:56 發表
em......佢話係

覺得唔似....
never be a liar kid...

引用:
原帖由 +少文+ 於 2010-5-6 18:26 發表

其實佢係咪會員一份子 小弟都諗緊haha
不過係唔係都冇關係啦  人地分享人地架影片
又唔係佢自己 xd
佢系真系area51會員,
but果個group系公開的,你想入就入@@

引用:
原帖由 legend124 於 2010-5-6 21:02 發表

never be a liar kid...
i am not a kid

but i will try my best to become a liar

如下:::::
cheese51 ~好勁的說!!!勁過chris~唔信!?  搵佢挑機啦

引用:
原帖由 tatskii 於 2010-5-6 21:11 發表

佢系真系area51會員,
but果個group系公開的,你想入就入@@
-0- OH 完來係咁-﹏- 唔知入左有冇得學飛CHAR A+A

16 12
發新話題