發新話題

悟空好玩但係太弱

[Close]

回復 44# 的帖子

1殺人一定會肥快d 錢不說 殺人也是有很多經驗的

2敵人

3你前期能不停自肥係 理想情況下先得
通常對面都係三五成群追殺人

你係咁自肥..你隊友真係多得你唔少囉...佢被人圍到死下死下...你就打怪......

引用:
原帖由 殺手D路飛 於 2010-5-25 03:18 發表
你係咁自肥..你隊友真係多得你唔少囉...佢被人圍到死下死下...你就打怪......
唔覺得wor ,d人自己唔睇地圖走去比人圍都救佢唔倒架,
佢係咁衝出去死,我就真係多得佢唔少。

殺人前先諗諗自己有冇能力殺得死人又可以全身而退

3打3黎講
係講合作多
人多用技就圍得死
唔合作就等死

d人會好合作咁....一齊走場

睇黎各位對我既挽法有好多問題咁bo....
我會一一回答
首先一開始的確係殺人比較易肥多經
但係我只會抽中七夜 lancer 三刀 等人先會殺人肥
否則都係自己肥為主
隊友中意殺人既話有時都會放技幫一幫
令外我自肥戈時唔會離開太遠有經吸牙嗎
當大把人係右下戈時我就緊係打王喇
冇咩人戈時先食(右下)
又或者我d隊友係戈到肥緊而對面就沒好多人係戈到(右下)
對面三五成群咁殺人咁你咪搵個最弱既黎殺
通常係33/44中都係有一d後期英既存在
追住佢黎殺係一個最好既決定
一個一個咁殺
比人sm就冇野講喇

以你既玩法 你追得後期英殺時 人地都可能肥起左囉

你係只前期英-0-??

回復 55# 的帖子

前期英肥左
就算你把後期英壓成柿餅都冇用
最後 後期英都會在前期英的幫助下肥起
o _ _ _ _

回復 53# 的帖子

你見到cp9 同 冰輪丸 係你面前 你會打邊隻先?

我講緊既係
以你單人肥法 肥得起時 殺期英殺唔到
後期英更加唔洗指意殺到- -

我自己玩就見人阻住就殺

原來我打漏左一隻字x___x

同上,,見人就殺是最好...
~
前個1-5分鐘去單肥-.-..
你去殺下王都可以接受,,
去左邊同右邊肥,,個時見到真係想爆粗
食怪都可以係中間到食-.-..
而且我覺得阻肥係e隻game第一重要既一件事

一隊見人就殺既前期英  同 一隊見人就走既後期英,

2隊打起上黎唔知會點

引用:
原帖由 gtr4 於 2010-5-6 20:42 發表
悟空雖然幾好玩,有得變超西,超龜波

但係冇單體高出力傷害,暈技暈人果陣自己又唔郁得,郁左就cut自己技,

超龜波儲晒既話好高攻,不過有邊個會企定定食你超龜波=0=

元氣彈同艾斯差唔多= =

係得變身同解變身果陣會回返少少 ...
你唔識玩姐

引用:
原帖由 war3good 於 2010-6-6 07:35 發表
你唔識玩姐
識玩既話又會點?

發新話題