發新話題

M群

[Close]
引用:
原帖由 tan99898989 於 2010-5-12 02:45 發表

多謝占士指教,貴場的250 喪屍,我真的有點不習慣
因為比o既玩法係做牧羊犬
又衝前,又衝後,唔比佢地走失,務必將羊群趕入安全室
但係250 喪屍真係好卡路
而跑online 當然係團跑先好玩 ...
各有所需

家家求的都不同

本人伺服是希望以默契, 合作入安全室

而非一時運氣, 或個人英雄可取締

所以, 有不同類型的多人場, 是好事來也

讓一眾玩家們能選擇他們的所取

新手雲集才對吧
-向世界恤髮

回復 32# 的帖子

你有嘢就講啦 , 不吐不快最令人難受 !

本人game 名為: ۣ๖ۣۜDęnže|
打字用咪都可以
睇我呢個acc注冊人期都未算耐
但對LFD2既認識都叫做還可以
coop 1 hoi'ser expert 長期場主
後轉戰versus 1 對抗
最擅長隱形(慢跑)戰術,cover技術,反應,聽覺都比較好,
最鐘意,擅長、常用既武器 有連狙、輕沖鋒
都算一個實力中等既中鋒同遠線掩護

雖然係咁,但做屍我就覺得自己未夠盡善
好似做tank投石 命中唔高,hunter 扑中率亦差強人意
好彩既係,部機快上網快做 boomer ,加上charger表現都算不過不失
算叫做平衡番呢一方面既缺點
不過我相信日子有功,要解決上邊提及既問題不難.

多謝o西R大

好似唔好多見你個ser...係versus1到

占服較少新手及學生
主要玩家都是較有經驗及高合作性的

自認新手入server前請三思

我 要 加 入

名: hihi1210

以前 L4D 幫 KDT 開 COOP 同 VS 伺服,開到 E 家冇停過(只係E家轉左 CPT 團)
L4D 開始漢化插件 > 之後到 E家已經自制左唔少L4D2插件
(eg . 格斗武器損壞,建築插件,團隊訊息....等)

我主要玩 COOP , 近 E 幾個月多左玩 VS

CPT 插件開發隊長

game名:banana_x玻璃樽,一個由l4d1開始就成日玩專家coop中學雞,所以自問因專家coop而玩對抗做下人都ok,會睇前睇後打,唔會一味沖,但做屍個度就有d .....業餘就玩下起野咁,星期五,六深夜就多數得閒入下占士ser,會自動自覺更版本 希望搵多d l4d2既朋友吹下水

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-12 05:47 發表
你有嘢就講啦 , 不吐不快最令人難受 !
已講 , 新手太多.
-向世界恤髮

引用:
原帖由 Terencehk 於 2010-5-12 19:36 發表

已講 , 新手太多.
兄台…可以講下你心目中新手ge定義嗎?

引用:
原帖由 Terencehk 於 2010-5-12 19:36 發表

已講 , 新手太多.
請問你自認高手嗎?

引用:
原帖由 Terencehk 於 2010-5-12 04:43 發表
新手雲集才對吧
要針對返幾樣野.

1) 呢個帖係招收 L4D2- M群 朋友, 而唔係講伺服內登入的玩家.

2) 請留意返, 我未能規限進入遊戲的玩家質素, 但小第敢講一句, M群內的朋友皆是有默契, 懂合作才會招收, 包括舊有及新朋友.

3) 覺得你言語間有不尊重別人成份, 請注意用詞

4) 本人伺服長開, 晚上至凌晨時段, 一定是捧場熟客, 質素及技術有一定
   而日間, 早上等時間, 非 M群玩家在伺服內, 相信是街人, 請分清楚!

引用:

已講 , 新手太多.
你對占士哥伺服有乜不滿係你既事 , 呢度唔係你渲洩不滿既地方 .

請不要浪費本帖空間 及 企圖引起駡戰(都係開始左).

點解個M群顯示為離綫o既?我琴日加入左都無問題,講到野,e+唔知咩事...

發新話題