發新話題

M群

[Close]

回復 45# 的帖子

請PM你加入本M群之MSN給我知道 , 以便查明原因.

I want to join..

Game name:Captain Allen(always this name)
played L4D,and now playing L4D2 ,BFBC2 ,GTA

插件 (First plugin = L4D build,another e.g. L4D2 build..and more..,Translation = l4d2_csm, L4D(1+2)Parachute...and more..)
FPS 團隊成員 (KDT member[In the past],CPT Temporarily Leader[now])
高對 及 多人對抗 熱愛者 (ya, I'm)
占士哥多人對抗伺服 (VS01) player

Always play coop, but now sometime will play VS with FD

我紅茶仔呀 你地KICK左我M群 不過我唔會嬲 搵日GAME見到再傾

回復 48# 的帖子

「道不同不相為謀」, M群並唔係只要一班實力高強既玩家而已 , 希望你能理解.

我又唔係D冇品走場9我唔覺得我冇資格 只係隻GAME  只係我冇覆你地 就被KICK 咁樣實在太冇人情啦

HI
Long Time No See

回復 51# 的帖子

你隻潛水怪........

M群即將有巨大改變 , 到時要你幫手 , 黃師傅 !

歡迎各位踴躍參與

表面上係推 post

實際上想叫大家多多關心vLan大小事

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-5-14 15:16 發表
表面上係推 post
實際上想叫大家多多關心vLan大小事
Have you seen my reply

回復 54# 的帖子

hahaha , repeat....

reply
CPT 插件開發隊長

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-5-15 07:42 發表
hahaha , repeat....

reply
我都奇怪點解佢要.... .... repeat....

Dual.. Double..

hi..............我去開果個7綱吧玩唔到l4d 2 =.=.

引用:
原帖由 火斗 於 2010-5-15 16:54 發表
hi..............我去開果個7綱吧玩唔到l4d 2 =.=.
你個名好熟口面喎!

我地係咪一齊玩過 ??

希望你搵到一間玩到 L4D2 既網吧啦

引用:
原帖由 火斗 於 2010-5-15 16:54 發表
點解呢啲問題要黎呢度問呢?

其實我好想加入你地M群,我又係9VS9既熱愛者...
.重點唔係話入左群可以同勁人一組,而係我想多D同高手交流一下,....
我叫What The"....應該都會見過下吧...
覺得我真係好唔掂可以講聲,我唔係果d不速之客,
當然我唔係高手啦,btw絕對唔係新手-反應慢,發雞盲,行行下走失果d!!!!xd

>__<!

發新話題