發新話題

M群

[Close]
引用:
原帖由 EkiKEN 於 2010-5-16 18:29 發表
其實我好想加入你地M群,我又係9VS9既熱愛者...
.重點唔係話入左群可以同勁人一組,而係我想多D同高手交流一下,....
我叫What The"....應該都會見過下吧...
覺得我真係好唔掂可以講聲,我唔係果d不速之客,
當然我唔係高 ...
本人見過你, 於我伺服內遊玩

請 pm 閣下 msn 給小第, 稍後有人會處理, 謝謝

想加入M群
本人唔係勁人..
只係識玩小小...
都係果句...最緊要多溝通同合作
VLAN叫:tn00664172
L4D2叫:戰女神CKH
MSN:[email protected]

大前題: 有否到過本伺服玩過?!

有!本人有到過本伺服玩過!

引用:
原帖由 tn00664172 於 2010-5-18 14:29 發表
想加入M群
本人唔係勁人..
只係識玩小小...
都係果句...最緊要多溝通同合作
VLAN叫:tn00664172
L4D2叫:戰女神CKH
MSN:[email protected]
暫接納入群

稍後 M群 ADMIN 及 遊戲 ADMIN 會留意閣下動向

謝謝.

我都想埋堆~

game id: minababy  or  美娜baby
介紹: 好細個已經中意打喪屍game, 在我妹妹的介紹下, 係3月開始玩left4dead ,但係我每晚都上線
coop已經玩得好熟, vs都係岩岩開始, 想搵人一起玩, 慢慢練~~開開心心玩game
有mic, 電腦都係自己砌既, 80后宅女~唔講粗口, 有品(自稱), 中意爬文

ok的話請pm我, 3q

引用:
原帖由 ﹏汶〞 於 2010-5-19 15:52 發表
請問你是誰?

引用:
原帖由 minababy 於 2010-5-19 20:49 發表
我都想埋堆~

game id: minababy  or  美娜baby
介紹: 好細個已經中意打喪屍game, 在我妹妹的介紹下, 係3月開始玩left4dead ,但係我每晚都上線
coop已經玩得好熟, vs都係岩岩開始, 想搵人一起玩, 慢慢練~~開開心心 ...
鐘意爬文, 的確令我欣賞.

請pm 在下你的 msn

以便稍後加入 m群處理, 謝謝.

p.s.: 本伺服設於 VS01

詳情請瀏覽以下連結: http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=185044&extra=page%3D2

伺服更新, 運行版本, 該連結都會提及.

你好快手丫, 咁快回到我^^
我係果D好怕等REPLEY 既人黎架~~
因為我會係咁按F5睇下有冇人回我架...
(我可能有強迫症 )
3Q3Q

引用:
原帖由 minababy 於 2010-5-19 23:03 發表
(我可能有強迫症 )
3Q3Q
me²

已重新整理帖中內容

如題........................

順便推推post.

引用:
原帖由 minababy 於 2010-5-19 23:03 發表
(我可能有強迫症 )
3Q3Q
唔洗客氣,

希望將來會經常見到你係我伺服內出現

一齊合作對抗, 謝謝.

占士 add 多次我
我係
tan
個msn 好似壞壞地

回復 74# 的帖子

你依家再睇下個MSN

By RDiver