發新話題

【不要裝作無事】本人神風意招 [深邃]Tik 滅號以及滅團戰

[Close]
引用:
原帖由 Distance☆° 於 2010-5-18 00:08 發表
街場我練主力英  吹到挑釁/辱罵我   數次

(我玩主力比路人屠開 , 你何必挑釁我)    你有壓力..我有壓力...您做咩..."
係你搞到我好大壓力

你有你既原因招滅戰

我有我個人意見發洩

(結果要汁人家的650)
wo神風講汁雞..佢冇u錦下流
你用服仔拉走我再飛巨龍汁..~
你話汁雞係技術一種
2家做咩話人汁雞~_~

經受害人話出,,,,他馬場當時被丫松 偷$ 單魚 3中圍嘔  多次丁小地圖都冇人幫手
什麼一回事?槍神那條replay佢試新裝先死19  (雖然平時都死好多 ) 但係平時街場d新手都差唔多啦 成日見人死十幾 甘又招佢滅戰?新手咀炮成日見啦 甘咪日日都好多滅團 滅號
踼出團又點?人地中意你都吹佢唔漲 群主又係佢 你甘樣就不滿似乎有d小題大做

仲有入場又出又入一事
係因為佢fd老點佢入場 然後又叫佢出  聽聞又入又出之後比人話敗類? 咩品行

p.s無意挑戰神風  只係以事論事

你唔係考團入人考生群嘈? 抵你比人踢喇
自己用外掛話人廢
你不如用你果幾套BUG.走場,MH短片同人地比下喇

引用:
原帖由 Re.CoiLた殺 於 2010-5-18 01:10 發表
經受害人話出,,,,他馬場當時被丫松 偷$ 單魚 3中圍嘔  多次丁小地圖都冇人幫手
什麼一回事?槍神那條replay佢試新裝先死19  (雖然平時都死好多 ) 但係平時街場d新手都差唔多啦 成日見人死十幾 甘又招佢滅戰?新手 ...
為vLan除害,盡一點綿力,那些所謂新裝有多新?

死外掛仔開外掛

我招左好多次神風滅號
他也不接
[15:46:02] <SzE_pz> 我今天代表澳一,代表中國人向你<xXGod__WinDXx> 挑戰
我向你挑戰不是為了什麼
而是我想你知道人既地位係有高低之分!不過人格係唔應該有貴賤之別
我地應該學會互相尊重別人
[15:47:52] <xXGod__WinDXx> 哂我寶貴ge時間,sor唔同你玩

引用:
原帖由 xX神風Xx 於 2010-5-18 04:26 發表

為vLan除害,盡一點綿力,那些所謂新裝有多新?
甘不如捉下d bug狗 mh狗先拉 甘得閒捉d新手 大費周張

咁樓主係咁 小器 你又可以搞到佢點先 ?

引用:
原帖由 Distance☆° 於 2010-5-17 18:10 發表
神風

第一次認同您真係

1.冇料扮大代
2.又要威又要戴頭盔

非常認同
我都認同
佢講d野好似話緊自己咁

神風又sm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

見你咁有決心
就等我教你玩3分滅佢啦

本人 秋霜獵手 意招 神風 滅號  

係b信 啵  唔係s信  

發新話題