21 12
發新話題

想入團的人注意,第二次考試。---已完結---

[Close]

想入團的人注意,第二次考試。---已完結---

想入團的人注意,5月21日晚上9點,會有入團考試。如有興趣者可以留意下列要點。

日期︰5月21日 ( 已完結 )
時間︰大約晚上9點 (視乎當天情況)
伺服︰vLan正規ser
組伍︰考生可以選擇組隊 / 個人參戰
對手︰電腦(瘋狂)不死族 / 自選一個族
勝敗︰K.O.對手 / 維持15分鐘

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

是次活動由於反應非常不熱烈,我決定等有真正有心人出現才再次舉辦活動。

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

入團是唔是要改名架?

YUI*FlowerFlower*

引用:
原帖由 絕夜s劍乂 於 2010-5-18 07:06 AM 發表
入團是唔是要改名架?
係啊,你見到我地既團員名單有邊個係唔係 [[   鬆弛熊の  ]] aa"

見到自己喜愛既歌...
唔可以唔支持既
反sum主義

緣份真的不得不再相信了
我昨晚發夢,腦海中便是唱著這首歌
呢首歌轉到我訓醒
我醒左都即刻搵返出黎聽同係屋企唱左2個鍾
到我沖涼臨訓教前,腦海都飄左呢隻歌出黎
然後回一回信長區的那位高手
心血來潮順道看一看團版,諗訓前都要比我諗咁多野
sad
睇到的話證明你幾細心!!!我打出來並沒有任何意思
只是想抒發一下,只要你開心就好了

如果吾洗改名我入緊

4字社團的別搞事
我想講你們團的人
與團長曾經在信長區中吵過一次架
還要是唯一打信長的那一次
就給你團的人咀炮,我就是泣
等收我滅團信

傷心完就無事喇
人生漫長 好快過姐...
反sum主義

我又要入團^3^ ........
21號9點 ....

btw 我黎幫你做考官都得架
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 s.啤 於 19/5/2010 11:19 發表
傷心完就無事喇
人生漫長 好快過姐...
傷心我又吾覺既
所以我成日都話放眼未來
過左去就係過左去
諗多都無謂

21號 我未能出席!
因為我表哥結婚!
請各位見諒!  又甩難!

支持 !
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

引用:
原帖由 鬆弛熊の豪 於 2010-5-20 08:53 PM 發表
21號 我未能出席!
因為我表哥結婚!
請各位見諒!  又甩難!
又係到搵藉口唔出席 aa"

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2010-5-21 08:38 AM 發表
支持 !
謝謝  

可惜要返工.....又睇唔到

21 12
發新話題