發新話題

神風你招人滅號戰之前,請關掉相關平台全圖外掛

[Close]
花生己準備,抄人/.\!

引用:
原帖由 扯斷你枝旗 於 2010-5-18 20:02 發表

點解你識打中文?
買左手寫版?
佢做左COPY王 

神風比人屈BUG 3火神
真係慘    偽娘所為 神風不要得罪偽娘呢
下次再整D衰野比人嘆就真係

引用:
原帖由 紙包蒸餾水 於 2010-5-18 20:22 發表
大家比我講d野,其實以神風為人真係5會做d咁既事,
或者我5知事實既全部,但我可以話比大家知bug好多火神
樹人個d係有人陷害佢,希望大家明察,查清楚先話神風佢
至於mh雖然未證明到佢5係開圖,但我相信大家既眼睛係雪亮

...
大家比我講D野   而家張圖已經睇到神風開住外掛玩魔獸
而你就話有人屈佢  難道有人有佢AC嗎???
相信我的知名道比你大   大家信我好D
更何況   你又有什麼證據證明神風係比人屈   如有內情請全部放出
現在神風用外掛的證據便在此

難道有人用緊佢AC嗎?????

引用:
原帖由 ﹏汶〞 於 2010-5-19 14:13 發表

更何況   你又有什麼證據證明神風係比人屈   如有內情請 ...
e件事好似話X妍用改名外圖 屈左佢 神風好似搵左吾知邊個管理員證實左
而神風家陣平台全圖為重點 測試完報告比人聽   dd gag

引用:
原帖由 ﹏汶〞 於 2010-5-19 14:13 發表

更何況   你又有什麼證據證明神風係比人屈   如有內情請 ...
呢個世界上有改圖 可能有人想屈佢都唔定呢

不明白為何外掛也要測試才舉後管理員

支持神風,,,,可能真係另有內情@_@

只係想講
呢張圖
佢自己放上黎

引用:
原帖由 ✿FreEsTYLeζ 於 2010-5-19 16:57 發表

呢個世界上有改圖 可能有人想屈佢都唔定呢  
我想問你咁維護佢 你係佢既b/g fd?  定係朋友  唔該你用一個客觀既論點去講

宜家都有影片證明佢係有用掛  本人覺得佢3場都有用掛既話  有人屈佢既可能唔大

引用:
原帖由 SkY☍ 於 2010-5-19 21:51 發表

我想問你咁維護佢 你係佢既b/g fd?  定係朋友  唔該你用一個客觀既論點去講

宜家都有影片證明佢係有用掛  本人覺得佢3場都有用掛既話  有人屈佢既可能唔大 ...
因為有d人知內情,係你地有d人咩都5知先睇表面

至於全圖我就5知係點,可以肯定既係bug怪5關佢事

引用:
原帖由 紙包蒸餾水 於 2010-5-20 09:48 發表

因為有d人知內情,係你地有d人咩都5知先睇表面

至於全圖我就5知係點,可以肯定既係bug怪5關佢事
就算佢冇開bug,就算比人屈
呢個開住mh招人滅號滅團,影哂相放上網
已經睇到佢人格~

神風大大本是就是一個笑料
用老番win7已經唔岩啦
仲要開mh 都要post埋圖話比人知

O依家死口唔認係冇用/////////////////////////////////////

神風強大開- -! :lol

發新話題