35 123
發新話題

不入流‧雪 ...已被滅號...事已完

[Close]

不入流‧雪 ...已被滅號...事已完

事已完

以後周街咀炮都得...觀戰都咀炮..佩服...影響哂vlan風氣

3分死馬用觀戰馬買野..^^

最後都係輸..比我滅左

傻仔,你係開波果陣走,開波5波有rp?,神手???

5打5路人場打3分?你接完我出去開場好正常?
開完場你同你fd去左邊?

你語言能力極之有問題
引用:
原帖由 不入流‧雪 於 2010-5-18 18:35 發表
死傻仔石田三成,我唔中此開ap就走,
係米叫我打3分,岩岩叫你打三分走場,
你收皮啦傻仔!
e家就同你玩打三分滅號,
引用:
原帖由 不入流‧雪 於 2010-5-19 19:30 發表
引用:
原帖由 不入流‧雪 於 2010-5-19 15:54 發表
放埋學番黎都仲未回/.\ 條友廢**粗口**到,又要威又要型,又要帶頭盔,真係
扮網絡英雄,扮網絡英雄 洛克人咩/.\!
引用:
原帖由 不入流‧雪 於 2010-5-19 19:32 發表
我一話打三分佢就走場,叫佢單上打三分滅號,1開波5秒走場,笑系到我!
引用:
原帖由 不入流‧雪 於 2010-5-18 21:14 發表
條傻仔到e家我食完野,沖埋涼都未回我呀
咁廢呀條傻仔,串柒柒叫我打三分呀麻,之後走場呀麻,
我e家就出帖,睇下邊個冇面!
紫色=唔明既地方 紅色=笑點(單上打3分?,,,,5打5場打3分?開波戈時走?)

綠字=屈機既地方 你叫我定我叫你?

你係我朋友場..我朋友齊人講明開AP...你自己咀炮後走左

甘我去搵你 搵到你 你話打3分...唔通同你玩多場5打5再打3分?

吹水吹到語無論次

詳情見於屈機post:
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=223598&extra=page%3D1

仲有你接得未

宜家到你淆底唔接?

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=224069&extra=page%3D1 請接滅號戰

引用:
原帖由 不入流‧雪 於 2010-5-19 19:30 發表
你呢句我都唔明你想講乜

回復 4# 的帖子

X2     開波5波有rp  姐係想講咩

石田三成主角登場     

朱古力組 姐係花生組

回復 4# 5#的帖子

D人打機打到溝通都唔識...
正係識爆粗+咀炮

一時又話人地叫 一時又話自己叫人
其實不入流.雪 你知唔知自己講緊乜野
又話人地一開波走場 又話叫佢單上3分淆底走場 5打5 點樣3分

引用:
原帖由 KenKITll 於 2010-5-19 20:28 發表
一時又話人地叫 一時又話自己叫人
其實不入流.雪 你知唔知自己講緊乜野
又話人地一開波走場 又話叫佢單上3分淆底走場 5打5 點樣3分
9UP就是皇道 傳說中既洛克人..

花生組+1...  
是甘的...
不入流其實知唔知自己講左d咩.. #3

不入流.雪 走場狗黎..
仲要嘴炮

引用:
原帖由 beeno718 於 2010-5-19 20:31 發表
不入流.雪 走場狗黎..
仲要嘴炮
真係多威水史

練好d打字先串人啦
廢是又話人捉你字

不入流      走埸狗黎

35 123
發新話題