27 12
發新話題

[澄清] 有關於瘋狂高對

[Close]

[澄清] 有關於瘋狂高對

剛才於2017發現了一個場
名叫 瘋狂高對8vs8
這伺服器由誰開啟並不重要
只是想釐清一點
這伺服器其實並不是由 多鳩魚 筆 wall FC-YIN 等admin所組成於versus 01 大家所認識的"瘋狂高對 。8V8﹁"

雖然場名相似 但其實是兩個不同的場
希望各位能分辦清楚 此場 跟平日所玩的"瘋狂高對 。8V8﹁"不同
"瘋狂高對 。8V8﹁"有自己個人的特色如 KEYMAN 功能 , 物資分怖 , 陷阱 ..等等

"瘋狂高對 。8V8﹁" 內容請於以下連接觀看
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=213385&extra=page%3D1

另外以下為個人言論  與任何伺服器 / 他人均沒有任何關係  
有任何問題請直接搵本人

場名講就高對 8V8 入到去 咪仲係44場
成堆花生
要架設多人對抗最基本既
L4DTOOLZ 同 SUPERVERSUS 你都未搞好就咪開住啦

套某人一句  「真的假不了 , 假的真不了」

筆 上

.....此文章共有0個回覆。

引用:
原帖由 ncgb03473 於 2010-5-22 19:51 發表
剛才於2017發現了一個場
名叫 瘋狂高對8vs8
這伺服器由誰開啟並不重要
只是想釐清一點
這伺服器其實並不是由 多鳩魚 筆 wall FC-YIN 等admin所組成於versus 01 大家所認識的"瘋狂高對 。8V8﹁"

雖然場名相似 但其實 ...

都幾多無聊人, 去判斷及批評人

但又其實唔關佢地自身事, 真係多餘!

引用:
原帖由 ab420591 於 2010-5-22 23:21 發表
引用:
原帖由 rudolf 於 2010-5-22 23:15 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2060631&ptid=225626][/url]
引用:
原帖由 pcone2 於 2010-5-22 20:07 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2059647&ptid=225626][/url]
你地再 copy & paste 我遂個扣分

咁咪有兩個... haha  最緊要澄清到je

入到去係44場,D人會知係咩一回事...
老實講..我覺得幾搞野WO~
感覺好似中左伏(吊,假野黎)

PS.....此文章共有0個回覆。  <----新號黎,扣我分丫笨

引用:
原帖由 Bill你有冇 於 2010-5-22 23:48 發表

PS.....此文章共有0個回覆。   
我只係想大家分清楚 兩個 係唔同既伺服黎  (雖然名字差不多)
並唔係話叫大家唔好入   如果佢可以自己闖出一片天既
恭喜佢  但前提係 如我所講
佢連多人場基本插件都未搞好就去開..
對自己  對入去玩既人都唔係咁好

引用:
原帖由 Bill你有冇 於 2010-5-22 23:48 發表
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***
你咪開多幾個AC囉,我見一個ban一個

我個回覆就話冇內容.佢只係PS都ban丫....驚驚

引用:
原帖由 ab420591 於 2010-5-23 00:05 發表

我個回覆就話冇內容.佢只係PS都ban丫... ...
唔係,你唔知咩事者,佢特登開個新ac上黎搞事

原本係回「強烈譴責賤賊假扮占士哥 且host 假『瘋狂 8 VS 8』」 點知封左

同名又如何.......
就算佢係GAME入面幾無品又成,都唔應該話佢所做GE野破壞你聲譽...
可能人地本身就係咁.而唔係特登為左破壞你聲譽而去做呢D動作...

同名(場,人)難免會令人誤會,但如果玩得多,相信D人都會分得清
引用:
原帖由 haku0027 於 2010-5-22 23:03 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2060976&ptid=225626][/url]
我無話唔比…只係唔想有人惡意中傷…亦都唔係唸住玩罵戰…我開post只係話比人知…加下有2個占士哥…唔好撈亂
咁又何必用上強烈譴責作標題...矛盾o波~

引用:
原帖由 curapicaxsing 於 2010-5-23 00:17 發表
就算佢係GAME入面幾無品又成,都唔應該話佢所做GE野破壞你聲譽...
可能人地本身就係咁.而唔係特登為左破壞你聲譽而去做呢D動作...

同名(場,人)難免會令人誤會,但如果玩得多,相信D人都會分得清 ...
我並唔係話同名係一個大問題
只係希望各位分清楚 兩個 係唔同既伺服器黎
亦從來無話佢所做既任何事可以破壞聲譽
因為好簡單 係L4D2 入面係可以用MIC
並唔會因為一個名而令到一個人可以扮到另一個人 (除非佢可以連聲都神似 咁無野好講)

而且我更加係#1 說明左  
"瘋狂高對 。8V8﹁"係有我地自己一套既特色
玩開既人  了解到呢套  自然可以分到
除非連插件..都可以一樣  咁真係無野好講

引用:
原帖由 curapicaxsing 於 2010-5-23 00:17 發表
原本係回「強烈譴責賤賊假扮占士哥 且host 假『瘋狂 8 VS 8』」 點知封左

可能人地本身就係咁.而唔係特登為左破壞你聲譽而去做呢 ...
閣下係隔離post所引發的一切事端  請不要蔓延過來 多謝合作

27 12
發新話題