發新話題

[疑問] [ 疑問 ] 好悲劇下

[Close]

[ 疑問 ] 好悲劇下

又樣悟得          又無才華
又無學識         又悟搞笑
又瘦弱               打機又廢
又毒                    
又細膽         

又比人標簽左系個衰人
仲點可以溝女@@

愛情是說個心.

引用:
原帖由 ~sky~花盡落 於 2010-5-25 21:08 發表
又毒                    又細膽         

又比人標簽左系個衰人
仲點可以溝女@@ ...
呢d係你自己主觀渣?
送你一句
天生我才必有用

引用:
原帖由 s.沁 於 2010-5-26 18:04 發表

呢d係你自己主觀渣?
送你一句
天生我才必有用
唔好為溝而溝
講完

之后同學話我專溝D有仔噶女

不過我净想要佢

兩人真心相愛就行了MA..-_-

引用:
原帖由 Pεnιsman. 於 2010-5-27 19:58 發表
兩人真心相愛就行了MA..-_-
你講就易
你呢種諗好小係現實出現

愛情講心不講金^_________________^

回復 1# 的帖子

我同你講的相反wo~~~~!!!

媾女講技巧@@

你都算不幸了
怎玩丫

自從老衲表示愛意後
佢當我透明般的梗,成年無同我講過也,在facebook回應佢留言都差D句句有針
在她眼中我都是一些用都無
佢覺我系點我就點

引用:
原帖由 ~sky~花盡落 於 2010-5-25 21:08 發表

又比人標簽左系個衰人
仲點可以溝女@@ ...
靠把口

講心又唔得既時候緊係講錢
講錢都唔得you game over

引用:
原帖由 king00005 於 2010-6-21 22:37 發表
講心又唔得既時候緊係講錢
講錢都唔得you game over ...
吾會個個女仔都睇D甘既野掛

發新話題