發新話題

[原創] 本人第一套mv 制作

[Close]

本人第一套mv 制作

思考了很久..決定貼上來...這是本人第一次已導演,監製,演員,製作mv 集於一身...是本人很用心製作的mv ..在這裡我要多謝演員和幫助我的人..因交功課的時間在拍攝期間得返3天時間..我再推遲d一天..令到分數扣了3分..但我真的想拍好mv..不是為交功課這樣簡單...所以先推遲了一天...對不起我的組員們><...說得太多了..請大家好好欣賞(p.s:是seoul 不是secon 我榻的時間不小心打錯..請大家見諒)

因為有d會員睇唔明...所以加埋大約情節........

個首歌seoul係講首爾入面既愛情故事..因係e度我用佢首歌黎講校園既愛情..入面有4個男女主角...令加一個好似明星既人咁樣solo..我睇個好多mv..都有好多咪嘴同跳舞..所以加埋入去..加上今次d演員到係第一次演...所以請大家體諒><

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

有d料

睇完都知你套片講乜

特別係2:05-6個個人

佢係到唱歌

已o   寶似型
季節

引用:
原帖由 MinG. 於 2010-5-26 15:24 發表
有d料

睇完都知你套片講乜

特別係2:05-6個個人

佢係到唱歌
係呀!!!!!!!........正?

B奶位已上

引用:
原帖由 亂舞_S!U強 於 2010-5-26 15:39 發表
B奶位已上
??已上位哈哈^^..............................

入面有冇你出現?

SEOUL XXXXX~  YES 有feel

gag feel 兩條友背住企轉左幾個圈

><...............哈 正未得lo.....

幫b奶推下啦

手震既
btw 支持

下次唔會家啦 話晒第一次..

麟=幾分ar!!!!!!!!!!!!!!!!!

麟??......唔明.........

發新話題