發新話題

[原創] 本人第一套mv 制作

[Close]
引用:
原帖由 ღSnsd.英〞 於 2010-6-3 22:19 發表
支持
推推 你係咪條片度?
係.....俾你估......我都係導演 加埋整片 多野做到-,-..........

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2010-6-3 22:21 發表

係.....俾你估......我都係導演 加埋整片 多野做到-,-..........
我E+知你唔係片度

引用:
原帖由 ღSnsd.英〞 於 2010-6-4 21:48 發表

我E+知你唔係片度
其實我係.......不過唔想俾人知我係邊個.......

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2010-6-5 11:24 發表

其實我係.......不過唔想俾人知我係邊個.......
你係導演都分身到去片中 自導自編自演.強

引用:
原帖由 ღSnsd.英〞 於 2010-6-5 12:46 發表

你係導演都分身到去片中 自導自編自演.強
個個星期 我係都成日搞個mv 整到中 點書 英 小測 數 小測 全部食蛋-,-

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2010-6-5 12:47 發表

個個星期 我係都成日搞個mv 整到中 點書 英 小測 數 小測 全部食蛋-,-
食蛋?-.-我點都唔會食蛋.我次次唔溫都有3/40分~.~

引用:
原帖由 ღSnsd.英〞 於 2010-6-5 12:49 發表

食蛋?-.-我點都唔會食蛋.我次次唔溫都有3/40分~.~
我係累到唔想做-,- 做d 諗唔到咪唔做lo

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2010-6-5 12:59 發表

我係累到唔想做-,- 做d 諗唔到咪唔做lo
壞學生 居然唔做 我幾累都會做 因為太簡單.

引用:
原帖由 ღSnsd.英〞 於 2010-6-5 13:08 發表

壞學生 居然唔做 我幾累都會做 因為太簡單.
我個腦係個個星期 日日諗住個mv 點拍  其他根本入唔到腦

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2010-6-5 13:35 發表

我個腦係個個星期 日日諗住個mv 點拍  其他根本入唔到腦
唔怪得拍得咁好啦 支持下先

謝了..........^^.......

霸氣
好霸氣
根本霸氣
羅利好霸氣
成條片也霸氣
點解可以咁霸氣
!!!!!!!!

可其sm也.

引用:
原帖由 lkaurs 於 2010-6-7 08:28 發表
霸氣
好霸氣
根本霸氣
羅利好霸氣
成條片也霸氣
點解可以咁霸氣
!!!!!!!!

可其sm也.
蘿莉好霸氣e句唔認同-,-.............

拍片果個最霸氣.唔係D演員會表現得咁好啊
係咪刷得好令啊?

刷到-,-.....真係唔知講咩好.......

發新話題