發新話題

[原創] 本人第一套mv 制作

[Close]
最後個個係我個妹 ha~ 謝了

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

回復 61# 的帖子

你個妹...幾得意啵

55..佢的確好可愛 不過唔係親妹><

我覺得幾笑

引用:
原帖由 ├陌路人§ 於 2010-6-28 00:08 發表
我覺得幾笑
我都係第一次拍 so 諗d野可能會有d低b-,-.....

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2010-6-27 16:31 發表

如果講實打死你a.a.........
怎敢講 我一講你整我gif圖 我淆了

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2010-6-27 19:53 發表
最後個個係我個妹 ha~ 謝了
你係講拖手定向上望個個? 2個都唔多似樣wo
.....睇埋下面先知唔係真既- - ddsm的b奶

拖手啦係我個妹.........

講乜

講緊mv

...........................仲可以推到e家...........................
b奶有料
再推落去 98
傷心  其實是一種快樂

好片怎能不推???............ha

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2010-7-8 20:45 發表
好片怎能不推???............ha
好啊好啊..好片 幫你推埋落去.98

推推推 多d人睇.....ha 遲d整允兒介紹影片................

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2010-7-9 11:00 發表
推推推 多d人睇.....ha 遲d整允兒介紹影片................
求頭香 <-幻想中.999

發新話題