發新話題

[2.1.2.3] 逃出屍樂園 (Coop01/S&N)

[Close]
引用:
原帖由 alex123456 於 2010-6-8 07:40 PM 發表
新仔唔識野     
down左個野係唔係自己做admin?  
有整人數果d?
我個附件只係公佈畀大家睇我個伺服會點改你 d 快鍵, 你可以從而決定由唔由我個伺服設定你的快鍵~

更新為最新版本及新增一些插件
歡迎留下你的 寶貴意見 或 玩後感

支持
爬係5-7點成日都見到你個ser
我都有玩
好好玩
ps:你個ser有沒m群?

個SER出TANK既時候,可唔可以唔好閃一下

hi,我係youeatcla呀,支持支持...

引用:
原帖由 drug 於 2010-6-29 12:21 PM 發表
個SER出TANK既時候,可唔可以唔好閃一下
已更正, 謝謝意見.
引用:
原帖由 tony015281 於 2010-6-29 03:59 PM 發表
hi,我係youeatcla呀,支持支持...
thx ar, nice to meet u

已更新至2026
如更新後有問題, 請參考vlan提供資料進行修正

七月更新推介:
衛星導航炮
想知係乜? 快 d 入黎感受一下

暑假又黎啦~

逃出屍樂園七月跟玩家來個大變身
七月將會更改為建築(build)伺服器

歡迎任何類型玩家前來興建你的防禦堡壘
不過也要顧及其他人的建築物

我經常玩你個ser

引用:
原帖由 vleun 於 2010-7-17 20:21 發表
暑假又黎啦~

逃出屍樂園七月跟玩家來個大變身
七月將會更改為建築(build)伺服器

歡迎任何類型玩家前來興建你的防禦堡壘
不過也要顧及其他人的建築物 ...
想令遊戲更刺激 , 就必須大大增加遊戲難度 , 例如屍襲既頻率及其數目 , Tank各方面屬性 , 特感既數量同攻擊力 , 同時

減低玩家既生命值同速度 , 畢竟佢地有得 Build ! 呢啲難關障礙係必須既 .

俾個少少建議你 : 玩得戰役 coop , 特感重生地點唔應該太單一 , 嘗試高密度從四方八面進攻 , 咁先令玩家「防不勝防」
遊戲自然更加刺激 !

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-7-19 10:02 AM 發表

想令遊戲更刺激 , 就必須大大增加遊戲難度 , 例如屍襲既頻率及其數目 , Tank各方面屬性 , 特感既數量同攻擊力 , 同時

減低玩家既生命值同速度 , 畢竟佢地有得 Build ! 呢啲難關障礙係必須既 .

俾個少少建議你 :  ...
已經有提高特感數目及隨機出現地點

為配合 vlan 分區轉變, 現移師至 Coop 02, 繼續一起踏上逃生之路...

純推帖
已見更新

2.0.3.8 updated.

發新話題