50 1234
發新話題

剛剛上y0utube看正規片段..

[Close]

剛剛上y0utube看正規片段..

如題..
我剛剛無聊地上了y0utube看正規片段..

這很強是吧 = =
很嚇人的說 - -..
一分鐘那裡..有必要那麼快速地看嗎建築物起得怎的速度..?

大佬....個個是moon黎
一分鐘大約250-300正常架啦

1分鐘果到其實是沒太大必要...
不過看一看 進度是幾多   看看對面有冇人來探路
進行呢d操作更可以為之後大戰熱身.......
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 ME]AnDy 於 2010-5-31 10:07 發表
1分鐘果到其實是沒太大必要...
不過看一看 進度是幾多   看看對面有冇人來探路
進行呢d操作更可以為之後大戰熱身.......
真係唔知佢點控..
就算set左隊都無理由咁屈吧...........

SET左部隊就可以了...
你試打不停按123
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 ME]AnDy 於 2010-5-31 17:56 發表
SET左部隊就可以了...
你試打不停按123
一次set一隻/ 一間屋..跟住佢仲要控緊兵..
我睇到果度汗左..

我平時都係hea下hea下咁控
編得果兩,三隊
果位仁兄好似成日重複咁禁 係咪多餘其實

又唔算多餘既....
當做熱身都ok
按下圖進入正規區

熱身效果  個人感覺幾明顯   
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

未玩過- -但好似好有難度咁 但都支持

我想知點解除隊伍 - -

可以用shift 左 click隻野
of  編第2隻    蓋左佢
按下圖進入正規區

解除黎做咩?? 你如果唔用個隊既話放係度都得啦, 你想控其他東東, 米直接覆蓋佢lol
踢走一隻兵好像shift加左鍵 (印象, 因為個動作太順手, 唔係好記得=-=)

引用:
原帖由 ~sky~alan2365 於 2010-6-2 23:35 發表
解除黎做咩?? 你如果唔用個隊既話放係度都得啦, 你想控其他東東, 米直接覆蓋佢lol
踢走一隻兵好像shift加左鍵 (印象, 因為個動作太順手, 唔係好記得=-=) ...
我一隻隻控的說.
低血果d set哂做隊伍.
但係一隻隻果d點解除..
((仲唔明- -'
我意思係SET左做數字鍵果D位果D既隊伍 - -

你按左 隊伍  
會見到12隻野既  係下面....
跟住用shift + 左鍵   click落冇血/ 你想kick走 果隻兵到
跟住你就會見到得番11隻...
就係呢個時候 ctrl+ 隊伍

我平時都係咁玩開.....拉走左之後 就以上步驟一次
按下圖進入正規區

50 1234
發新話題