發新話題

剛剛上y0utube看正規片段..

[Close]

回復 30# 的帖子

最少3線啦
百幾apm 做到3線?_?
按下圖進入正規區

小事化大事,很平常姐

本人喜歡玩wc 3(高手過招) ,有冇大大知道Ipve vLan 那裡多人玩魔獸的wc 3,大部份人都是玩信長的???香港還有沒有其它平台多人玩wc 3的???

http://detail.zol.com.cn/picture_index_43/index427485.shtml

本人是用呢隻Ms的,打wc3非常好用

引用:
原帖由 EX389244582 於 2010-6-8 20:11 發表
http://detail.zol.com.cn/picture_index_43/index427485.shtml

本人是用呢隻Ms的,打wc3非常好用
很有錢
用razer   

我都係用緊大6既 廢野/.\   得2400dpi
按下圖進入正規區

熟能生巧姐,有咩出奇

引用:
原帖由 鬆弛熊の琳 於 2010-6-9 19:13 發表
熟能生巧姐,有咩出奇
你熟比我睇吧

又唔係起屋仔, 我估姐, 因為我都沒有數apm既東東... 連自己都唔知幾多apm =-=
不過應該百幾以上吧 =)
(注: 聽人講職業高手都好像只係得二百幾炸? )
其實呢隻game熟你都未必得...
正規其實好大部份都要人教, 如果唔係好難玩得勁...
建築次序呢d真係要搵reply睇既

引用:
原帖由 ~sky~alan2365 於 2010-6-10 11:38 發表
又唔係起屋仔, 我估姐, 因為我都沒有數apm既東東... 連自己都唔知幾多apm =-=
不過應該百幾以上吧 =)
(注: 聽人講職業高手都好像只係得二百幾炸? )
其實呢隻game熟你都未必得...
正規其實好大部份都要人教, 如果唔係 ...
我之前睇過你 你都係一百多少少   

職業呢.....happy 是有400的...
不過普通都係二 三百到   

正規純粹要打得多 同 悟性高
按下圖進入正規區

(聽人) 如果光係玩唔出現廢操作, 就二百幾apm都夠哂用
但職業個d都唔知係邊度可以彈多二百幾出黎 -0- (不解中)

引用:
原帖由 ~sky~alan2365 於 2010-6-13 00:40 發表
(聽人) 如果光係玩唔出現廢操作, 就二百幾apm都夠哂用
但職業個d都唔知係邊度可以彈多二百幾出黎 -0- (不解中)
240到 就夠用....
係ud 會高d  )一向都唔知點解....
按下圖進入正規區

引用:
原帖由 ME]AnDy 於 2010-6-13 00:54 發表
240到 就夠用....
係ud 會高d  )一向都唔知點解....
ud控英控兵控科技控整兵...
你話不死玩英多cp咪應該係不死英雄度凸出黎~

唔錯唔錯T~T~   

正規職人呢~         

引用:
原帖由 xszcdaqe 於 2010-6-14 00:28 發表
正規職人呢~         
你咁得閒上黎做咩呀
按下圖進入正規區

發新話題