發新話題

梁靜茹 - 天燈

[Close]

梁靜茹 - 天燈

[youtube]YLmDIoHzXVU[/youtube]
暗戀的明燈 一路上如煙火隨身
寧願那想像的情人 永遠 保溫
美夢別成真 讓我夢到忘記疑問
寂寞就想想 那盞天燈 那指紋
若你不珍惜不算罪
                              &專一都太累

若你不珍惜不算罪
                              &專一都太累;)
當最好的過去
                               當最好的散去
無分你的我的

引用:
原帖由 惡魔奶-_- 於 2010-6-4 07:10 發表
若你不珍惜不算罪
                              &專一都太累;)
當最好的過去
                               當最好的散去
無分你的我的
邊首歌歌詞黎- -
若你不珍惜不算罪
                              &專一都太累

引用:
原帖由 Make_baby 於 2010-6-4 09:00 發表

邊首歌歌詞黎- -
自家作既喎 sorry

自家作???你好似將2首歌既歌詞合埋咋w0r
若你不珍惜不算罪
                              &專一都太累

引用:
原帖由 Make_baby 於 2010-6-5 01:11 發表
自家作???你好似將2首歌既歌詞合埋咋w0r
哇  咁快比人踢爆左!

引用:
原帖由 惡魔奶-_- 於 2010-6-6 02:22 發表

哇  咁快比人踢爆左!
因為我知道你沒有自作能力^^..你水平如何...我一目了然
若你不珍惜不算罪
                              &專一都太累

引用:
原帖由 Make_baby 於 2010-6-6 06:40 發表

因為我知道你沒有自作能力^^..你水平如何...我一目了然
首歌叫
.......................醒唔起
係咁歌既
oh baby 金夜與你記住xxx

引用:
原帖由 惡魔奶-_- 於 2010-6-6 11:53 PM 發表

首歌叫
.......................醒唔起
係咁歌既
oh baby 金夜與你記住xxx
羽翹 - 吸血新世紀

引用:
原帖由     (: 於 2010-6-7 09:55 發表

羽翹 - 吸血新世紀
玩我咩大哥?

發新話題