19 12
發新話題

CS下載、注意事項 - 請先仔細閱讀 (最後更新: 1-9-2011)

[Close]
引用:
原帖由 y6233234 於 2010-7-5 12:45 發表
板主份文就10個月都唔del!我地d文唔夠20日就del!我接受唔到lo
你想講咩.....?
ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

引用:
原帖由 Speechless 於 2010-7-14 18:30 發表
用v19開場
d fd入個陣就彈
LAN servers are restricted to local clients (class C)
之前v4都冇事
開SER個陣你用錯咗模式。
如果用HLDS開場, 有一個NETWORK, 要選LAN, 而唔係INTERNET。
如果選INTERNET就會出現以上情況。

已更新載點, 唔得再到此帖匯報

更新檔下載點已附上^ ^

如載點出現問題請到此匯報

本人已對之前回覆提及的問題載點進行測試, 發現並無問題.

本人已新增了cs v19的下載點(MediaFire), 並已進行測試, 並無問題

ipve cs區大部分玩家都是使用v19版本cs, 建議使用v19版本cs進行遊戲

所以建議使用v19版本

當然唔一樣....example都唔係level one....

我搵下比你

去advanced---> internet ---> dmz

DMZ: abled
PC: 你個PC的IP
之後SAVE

SET之前唔該熜VLAN, 我怕你混亂

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 tonychau 於 2010-10-5 20:07 發表

我搵唔到紅字 開到e板...

點入紅字?
我再search search先......

sorry, 尼幾日唔得閒, so...冇入ipve

可能你個個rounter係新d, 你可唔可以click一下select a pc, 入邊的內容我想睇下(第一頂之後個個)

仲有第一頂前邊都要tick ga

唔係尼個.....

在multi dmz個度......

有一度寫咗18x.179.244.43, 右邊個個"select a pc"

你識唔識搵自己個ip?(如果你個假ip成日轉的話就做以下步驟, 否則jump to dmz setting

1. 先開啟"命令提示字元" (開始--->附屬應用程式--->命令提示字元)

2. 開啟後打ipconfig

之後會顯示:

記低紅圈的ip

之後入番個dmz setting

在select a pc個度, 搵番你之前mark低的ip(192.168.0.x)

tick咗enable個格 , 之後save

dmz setting*******************************************

你只可以tick 183.xxx.xxx.xxx個一個enable
你192.168.0.3個度係set錯咗

你tick 183.xxx.xxx.xxx個一個enable, then select a pc個度choose "192.168.0.3", then save

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

你upload你個dmz的圖比我.....

我要你岩岩set完個一張....

唔要舊圖

你set咗未先....?

你set完唔得的話post張圖上來

要dmz張圖

照計你係岩ge~
如果佢唔work就上來回覆~

DCOO CS V19 載點2同載點3運作正常

請重試下載

本人測試過載點2同3, 全部有反應bo

一係你upload圖上來cc

19 12
發新話題