發新話題

CS下載、注意事項 - 請先仔細閱讀 (最後更新: 1-9-2011)

[Close]

回復 450# 的帖子

server.cfg加上 sv_lan 1

回復 451# 的帖子

吾該晒啊
仲有呢,我加自己做admin,又系跟足指引,我登入佢話我密碼錯誤?

我跟足指示做都入唔到GAME,無反應,

引用:
原帖由 sam01 於 25-6-2011 09:53 PM 發表
我跟足指示做都入唔到GAME,無反應,
換過個路徑試下

回復 454# 的帖子

OK了THX但係入任何一個VLAN SER都彈,點解?

引用:
原帖由 sam01 於 26-6-2011 02:10 AM 發表
OK了THX但係入任何一個VLAN SER都彈,點解?
http://www.sendspace.com/file/1ta9he
用呢隻試試

得啦

我想問圖中睇人IP果個程式係邊到DL??

我一開cstrike.exe 佢就話"Half-Life Launcher 已停止運作"
我window7 跟足晒步驟做
點搞?

回復 459# 的帖子

按了圖示卻沒有反應:
我的電腦 右鍵 > 內容 >> 進階 >> 效能 一 設定 >> 資料防止執行 >> 為所有的 Windows 程式和服務開啟 DEP,除了我選擇的這些: >> 新增 >> cstrike.exe >> 退出
有跟住做?

我入game佢彈話'Mod_loadbrushmodel: sprites/bottom.spr has wrong version number"
點搞
可唔可以upload個bottom.spr 比我

引用:
原帖由 jujukl000 於 29-6-2011 11:05 PM 發表
我入game佢彈話'Mod_loadbrushmodel: sprites/bottom.spr has wrong version number"
點搞
可唔可以upload個bottom.spr 比我
如果你用既係呢個帖提供既CS
即係個server仲用緊較舊版.

如果你唔係用呢個帖提供既CS
咁重裝吧.

我WISTA入都入唔到.......HALP
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 463# 的帖子

我的電腦 右鍵 > 內容 >> 進階 >> 效能 一 設定 >> 資料防止執行 >> 為所有的 Windows 程式和服務開啟 DEP,除了我選擇的這些: >> 新增 >> cstrike.exe >> 退出
試下

counter-strike launcher  係咪E個>??
新增左個名

發新話題