發新話題

CS下載、注意事項 - 請先仔細閱讀 (最後更新: 1-9-2011)

[Close]
解壓放入cstrike
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

放左入去之後..出左第個error-.-
圖..:http://www.sendspace.com/file/6vqatk

我想問v19同v33呢2個更新檔係咪冇分別?
不過我之前用過v19,開狙果陣真係慢左d喎..
v33會唔會解決左開狙慢d個問題呢?
我而家要dl返更新檔,想知down v19好定v33

引用:
原帖由 -hE1 於 2-12-2010 03:15 AM 發表
我想問v19同v33呢2個更新檔係咪冇分別?
不過我之前用過v19,開狙果陣真係慢左d喎..
v33會唔會解決左開狙慢d個問題呢?
我而家要dl返更新檔,想知down v19好定v33 ...
引用:
原帖由 蟲身出髮 於 1-12-2010 07:01 PM 發表
v19..開狙慢d..
v33就開狙快d.感如果我之前更新左v19.衣家更新埋v33..感衣家開狙會唔會慢左..
如果唔會我就更新v33
開狙呢樣野...我個人覺得冇分別...

v33既話...引擎應該會好D,至少我睇落真係順左少少

我Down左v33個更新檔,但點解同唔到電腦玩既?
佢一load到[Startings local game server]就彈返出桌面..
點算?

想同電腦玩就dl v4...

引用:
原帖由 tony987852 於 2010-12-2 16:28 發表
想同電腦玩就dl v4...
v4邊到有得dl..

岩岩DL完
感謝你!
我WIN7
要搞相容性先開到
搞左一陣

唔該曬

v19 姐係咩? :L

引用:
原帖由 povpov 於 4-12-2010 11:12 AM 發表
v19 姐係咩? :L
CS1.6其中一個版本

咁玩吾玩得架 加字21312312312432413

引用:
原帖由 povpov 於 4-12-2010 11:26 AM 發表
咁玩吾玩得架 加字21312312312432413
如果唔玩得...咁我放出黎做乜.

點解會咁- -?
搵唔到個cstrike.exe- -''
全部都係file
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題