發新話題

CS下載、注意事項 - 請先仔細閱讀 (最後更新: 1-9-2011)

[Close]
引用:
原帖由 ★κinG﹑星 於 2010-12-19 22:06 發表
唔係整槍字 係睇檔 你地去你個file 找gfx入面vgui 你睇個d圖要一個檔係字頭 唔係hlmv
我夠知唔係整槍洛

你話睇tga丫嘛

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2010-12-19 19:55 發表
不如你搞返好條LINK先....
但係如果你話想睇tga嘅話...可以用acdsee

呢個post入面有載點
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=264154

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

個post幾時開嫁- -永遠第1頁..

回復 271# 的帖子

係bo 點樣用架 等我研究下先

引用:
原帖由 ★κinG﹑星 於 2010-12-20 20:49 發表
係bo 點樣用架 等我研究下先
dl落黎->安裝->click你要睇果幅tga

要序號既??????? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

有跟住步驟做?

唔該我想問..~我一開cs1.6(V19)~就彈左句LoadLibrary falied with error 126~點算好...?

更新顯卡驅動程式?

但我cod : mw2,cod: ops,bcbf2,都打到,冇理由cs打唔到=•=..... / V \

更新左先講...

話我最新-.-

直接去官網下載最新

QQ.....................................

thanks a  laot !!!!!!!!

請問版主有無廣告的AMXX 1.81繁體中文版嗎,不要有其他第3方插件...

發新話題