發新話題

CS下載、注意事項 - 請先仔細閱讀 (最後更新: 1-9-2011)

[Close]
估計係顯示卡問題

試下更新顯示卡驅動程式

引用:
原帖由 hkl0vekk 於 22-6-2011 10:53 AM 發表

我係咩顯卡黎?:L
仲有可吾可以俾埋個網我?
唔清楚係唔係呢個

引用:
原帖由 [SimoN].GoDT 於 23-6-2011 07:27 PM 發表
我想問server.cfg放係邊
cstrike資料夾

引用:
原帖由 [SimoN].GoDT 於 23-6-2011 07:44 PM 發表
如果我家有 two computer 係一樣IP
咁人地做咩見吾到我係vlan open SER?
去router set番允許通過 hlds既 Port.

回復 450# 的帖子

server.cfg加上 sv_lan 1

引用:
原帖由 sam01 於 25-6-2011 09:53 PM 發表
我跟足指示做都入唔到GAME,無反應,
換過個路徑試下

引用:
原帖由 sam01 於 26-6-2011 02:10 AM 發表
OK了THX但係入任何一個VLAN SER都彈,點解?
http://www.sendspace.com/file/1ta9he
用呢隻試試

回復 459# 的帖子

按了圖示卻沒有反應:
我的電腦 右鍵 > 內容 >> 進階 >> 效能 一 設定 >> 資料防止執行 >> 為所有的 Windows 程式和服務開啟 DEP,除了我選擇的這些: >> 新增 >> cstrike.exe >> 退出
有跟住做?

引用:
原帖由 jujukl000 於 29-6-2011 11:05 PM 發表
我入game佢彈話'Mod_loadbrushmodel: sprites/bottom.spr has wrong version number"
點搞
可唔可以upload個bottom.spr 比我
如果你用既係呢個帖提供既CS
即係個server仲用緊較舊版.

如果你唔係用呢個帖提供既CS
咁重裝吧.

回復 463# 的帖子

我的電腦 右鍵 > 內容 >> 進階 >> 效能 一 設定 >> 資料防止執行 >> 為所有的 Windows 程式和服務開啟 DEP,除了我選擇的這些: >> 新增 >> cstrike.exe >> 退出
試下

引用:
原帖由 ★傑仔v3v 於 1-7-2011 08:23 PM 發表
counter-strike launcher  係咪E個>??
新增左個名
總之揀cstrike.exe之後開黎睇下試下。。。

回復 467# 的帖子

請在CS的捷徑上,按一下滑鼠的右鍵,再按一下內容
按一下相容性
第一列上有一個 以相容性模式執行此程式 的空格,請打勾
選擇XP (SP2),按確定

再試下?

回復 472# 的帖子

入到game之後自己轉番

回復 474# 的帖子

回復 476# 的帖子

影相黎睇下。

發新話題